Istuvuus

LEIKKAUS on käsineen sydän!

Käsineet venytetään tarkasti mittaamalla; niiden sisään on jäätävä 1 tuuma eli 2,5 cm venymisvaraa leveyssuunnassa. Tämä räätälöintivara on istuvuuden kannalta ensiarvoisen tärkeää, sillä jokainen käsi on erilainen ja kunkin käsineparin on mukauduttava siihen.

Uudet käsineet mukautuvat käyttäjänsä käsiin jo noin 1-2 tunnin aikana. Eri käsinemallit vaikuttavat istuvuuteen.

Eri tyyppiset kädet - Jokainen käsi on yksilöllinen - samoin käsine!

Käsiä on yleistäen kahta tyyppiä: siro ja pitkäsorminen sekä leveä ja lyhytsorminen.

Lyhytsormisen on hyvä sovittaa hieman itselleen pientä paria, joka on valmistettu erittäin pehmeästä nahasta. Tällainen pari antaa helpommin periksi jo uutena, jolloin sormet lyhenevät vastaavasti. Esim. jos kokosi on 7, valitse erittäin pehmeä 6 ½. Sovita varovasti.

Pitkäsormiselle, sirolle kädelle voi sopia hieman itselle reilu pari, joka on tehty ryhdikkäämmän tuntuisesta nahasta. Sormet ovat tällöin pidemmät ja käsine säilyttää napakkuutensa.

Puolen numeron suurennos lisää sormien pituutta n. 3 mm. Esim. jos kokosi on 7, valitse 7 ½. Sovita varovasti. Olipa kätesi malli mikä tahansa, jokin toinen käsinepari tai malli saattaa sopia paremmin kuin ensin sovitettu.

Eri lestit

Olemme huomioineet käsien yksilöllisyyden myös lesteissä. Naisten käsineisiin on saatavana sekä normaali- että siro, lady like-lesti, missä sormien pituus on 5 mm normaalia pidempi. Näiden käsineiden etiketissä on "Long Finger" tarra.

Käyttötarkoitus kokonaisuus

Muista kokonaisuus pukeutumisessasi ! Kauniit, tyylikkäät ja muodikkaat käsineet ovat oleellinen osa pukeutumista. Käsine on asuste, mikä huomataan, ei pelkkä käsien lämmitin. Siksi myös kevyet käsineet kuuluvat luonnollisesti tyylikkääseen kokonaisuuteen. Ne ovat erittäin miellyttäviä käyttää, kokeilepa vuorittomia tai silkkivuorisia käsineitä!