−20%

Klassinen silkkihuivi on yksi monikäyttöisimmistä asusteista, joka toimii vuodenajasta toiseen. Luonnonmateriaalina silkki on vertaansa vailla sen kestävyyden ja hengittävyyden ansiosta. Silkkihuivi on ylellinen mutta samaan aikaan käytännöllinen asuste.

Neliönmuotoinen, 80cm levyinen huivi kaunistaa kiedottuna hiuksiin, päähän, kaulaan, ranteeseen tai sidottuna käsilaukkuun.

BIANCA
Silk Scarf COFFEE/CREAM

95,00 €
76,00 €Säästä 20%

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Klassinen silkkihuivi on yksi monikäyttöisimmistä asusteista, joka toimii vuodenajasta toiseen. Luonnonmateriaalina silkki on vertaansa vailla sen kestävyyden ja hengittävyyden ansiosta. Silkkihuivi on ylellinen mutta samaan aikaan käytännöllinen asuste.

Neliönmuotoinen, 80cm levyinen huivi kaunistaa kiedottuna hiuksiin, päähän, kaulaan, ranteeseen tai sidottuna käsilaukkuun.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.

Huomioithan, että kampanjoiden aikana toimitusaika voi suurista tilausmääristä johtuen olla tavanomaista pidempi.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

 • Klassinen silkkihuivi
 • 100% Silkkiä
 • Valmistettu Italiassa
 • Monikäyttöinen neliönmuotoinen huivi
 • Koko: 80cmx80cm

Käsityönä viimeistelty silkkihuivi on ajaton ja kestävä asuste joka tuo iloa läpi elämän.

Klassinen silkkihuivi on yksi monikäyttöisimmistä asusteista, joka toimii vuodenajasta toiseen. Silkkihuivin voi kietoa hiuksiin, päähän, kaulaan, ranteeseen tai sitoa käsilaukkuun.

Klassiset värit eivät vanhene trendien mukana.

Luonnonmateriaalina silkki on vertaansa vailla sen kestävyyden ja hengittävyyden ansiosta. Silkin verrattomiin ominaisuuksiin kuuluu sen lämmönsiirtokyky. Lämpimällä säällä silkki viilentää ihoa mukavasti, mutta viileällä se lämmittää kevyesti. 12 momin painoinen silkkitwilli on mielestämme juuri oikea silkkilaatu huiviin. Sopivan paksuinen silkkihuivi poimuttuu kauniisti ja heijastaa värit kirkkaasti, mutta on kuitenkin tarpeeksi ohut esimerkiksi hiuksiin kiedottavaksi.

Sauson silkkihuivit valmistetaan Italiassa Comon alueella, joka on tunnettu upeista maisemista ja laadukkaiden silkkihuivien valmistuksesta. Perinteikkään tuotteen valmistuksessa hyödynnetään nykyaikaisia tekniikoita, joilla saadaan perinteisen upea lopputulos vastuullisesti tuotettuna. Esimerkiksi printtien painaminen digitaalisesti säästää energiaa, kangasta ja väriä, sillä väriä ja kangasta voidaan käyttää vain juuri sen verran kuin tarvitsee - yhtään ei mene hukkaan. Tekstiilillä on Öko-Tex STANDARD 100-sertifikaatti.


  Miten valitsen oikean kokoiset käsineet?

  Löytääksesi oikean koon, mittaa suurempi kätesi (yleensä kirjoituskätesi) sen leveimmästä kohtaa ilman peukaloa. Käden ympärysmitta mitataan hyvin napakasti käden ympäriltä. Vinkki: Jos sinulla ei ole mittanauhaa, voit käyttää narua. Mittaa narulla kädenympärys ja se jälkeen mittaa narun pituus viivottimella. Tämän mittaustuloksen avulla saat valittua kokotaulukosta oikean kokosi. (Kokotaulukko löytyy jokaiselta tuotesivulta.)

  Jos mitta jää kahden koon väliin, suosittelemme pyöristämään lähimpään puolikkaaseen tai täyteen kokoon. Pyöristäessä lähimpään kokoon, harkitse sormiesi pituutta ja käden mallia. Jos sinulla on pitkät sormet tai pidät kynsiäsi pitkinä, valitse isompi koko. Jos kätesi malli taas on enemmän leveä kuin pitkänmallinen, valitse pienempi koko - näin sormet eivät ole liian pitkät.

  Käsineen tulee istua alussa napakasti, sillä nahka venyy hieman käytössä ja muotoutuu käteesi ajan kuluessa. Käsineen ei siis kuulu olla "mukavan löysä" alkuun, vaan niin napakka, että kämmenen sivusta nipistämällä käsine irtoaa kämmenestä vain muutaman millin.

  Sormien päissä olisi hyvä olla muutaman millimetrin vara, sillä käsineen sormilla on tapana hiukan lyhentyä käytössä. Tätä lyhentymistä voi ehkäistä venyttelemällä käsineitä säännöllisesti pituussuunnassa. Käsineen vuori myöskin kuluu nopeammin jos kynnet kokoajan osuvat sormenpäihin.

  Perussääntönä voi pitää sormien pituutta: jos käsineen sormet ovat tarpeeksi pitkät, käsine saa olla vaikka miten napakka - se kyllä muotoutuu käytössä, jo muutaman käyttökerran jälkeen voit huomata eron. Hyvin pitkäsormisien käyttäjien kohdalla tämä ei peruslestisissä käsineissä toteudu, vaan heidän kannattaa valita joku pitkäsormisista malleistamme.

  Käsiä on erilaisia niin paljon kuin on erilaisia ihmisiäkin. Joskus hyvin pitkät tai lyhyet ihmiset eivät löydä perusmallistoista täydellisesti sopivia vaatteita saatika käsineitä. Täydellisesti istuvat käsineet saadaan silloin ainoastaan mittatilauksena. Lue lisää mittatilauskäsineistä.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Ole ensimmäinen tuotearvostelija!
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto