Täydellinen isänpäivälahja!

Täydellinen isänpäivälahja rakkaimmallesi

Me Sausolla olemme valinneet mallistostamme suosituimmat miesten tuotteet tälle sivulle. Löydät tästä helposti joka tyyliin sopivat käsineet.

Laadukkaat materiaalit

Käytämme tuotteissamme tarkkaan valittuja materiaaleja, jotka ovat eettisiä ja laadukkaita. Käsineissä käytettävän nahan on oltava pehmeää, tarpeeksi ohutta, joustavaa ja samalla kestävää sekä saatu ruokatalouden sivutuotteena. Kaikki käyttämämme nahat täyttävät nämä vaatimukset.

Oikea istuvuus

Käsin valmistettu käsine laadukkaista materiaaleista muotoutuu käytössä käyttäjälleen sopivaksi. Käsinenahat on leikattu vuosisatoja vanhalla pöytäleikkausmenetelmällä. Leikkurimestari venyttää ja leikkaa nahat yksitellen. Näin käsineeseen jätetään vain juuri oikean verran muotoutumisvaraa, eivätkä ne venähdä käytössä liikaa. Tiesitkö! Nahan venymisen vuoksi käsineen kuuluu olla sovittaessa ja ensimmäisillä käyttökerroilla napakka, jopa tiukka. Sormien päissä on kuitenkin aluksi oltava tilaa muutama millimetri, koska käytössä käsineen sormet lyhenevät hiukan. Tämä johtuu nivelien liikkeen tuottamista rypyistä. Tätä voi ehkäistä venyttämällä käsineitä kevyesti pituussuunnassa aina käytön jälkeen.

Koko-opas

Mallistomme koot ovat miehillä 7–11. Yleisimmät koot ovat 8-9,5 Numero tulee kädenympäryksen koosta tuumana. Olemme myös valmistaneet käsinemitan, jolla voi helposti tarkastaa oikean koon. (taulukko) (kuva käsinemitasta) Paljastamatta lahjan saajalle, voi koon selvittäminen kysyä hiukan mielikuvitusta. Ehkä voit tarkastella lahjansaajan käytössä olevia käsineitä. Paperille piirretty ääriviiva käden muodosta paljastaa todellisen koon parhaiten. Ehkä voit tehdä tämän pienen leikin varjolla – tässä kohtaa myös perheen lapsi voi olla isoksi avuksi. Mutta ei hätää, vaikka koko menisi pieleen! Isänpäivälahjoilla on pidennetty ilmainen palautus- ja vaihto-oikeus marraskuun loppuun asti. (Pidennetty palautus- ja vaihto-oikeus koskee 15.10–7.11. välisenä aikana ostettuja tuotteita.) .

  • Palautusoikeus 30.11.2020 asti!
  • Täysi vaihto-oikeus
  • Kaunis lahjapakkaus
  • Ilmainen toimitus!

flow.jpg

ASSERI Kosketusnäyttökäsine Lambnappa BLACK Cashmere blend

135,00€

Asseri kosketusnäyttökäsine sopii miehelle, joka on käytännöllinen ja arvostaa klassista pukeutumista. Käsineessä on kämmenpuolella käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus ja lämmittävä cashmerevillavuori. Klassinen muotoilu ja käytännölliset omianisuudet tekevät näistä helpot käsineet päivittäisiin tarpeisiin.


Tilaa tästä

1

joululahjasivupohja5.jpg
joululahjasivupohja6.jpg
flow.jpg

TOPI Deer Unlined OLIVE

139,00€

Pehmeästä peurannahasta käsityönä valmistettu käsine mukavuutta ja tyyliä arvostavalle miehelle. Vuoriton käsine on kevyt ja miellyttävä kädessä. Tyylikkäät yksityiskohdat ja samettisen mattapintainen peurannahka tekevät näistä käsineistä samaan aikaan mielenkiintoiset mutta ei liian näyttävät. Lyhyt varsi antaa mahdollisuuden kellon esittelemiseen ja tekee näistä käsineistä sopivat myös ajokäsineiksi.


Tilaa tästä

2

flow.jpg

HEIKKI Peccary 100% Cashmere CORK

298,00€

Vain parasta rakkaallesi - Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu klassikkokäsine on käsineiden ja nahkojen aatelia. Tässä klassikossa yhdistyvät kaikista ylellisimmät materiaalit. Villisiannahan paksuus ja huokoisuus tekevät siitä yhden lämpimimmistä ja kestävimmistä nahoista! Ylellinen cashmerevuori on pehmeä ja lämmittävä. Peccary-villisiannahan ovat tehneet kuuluisaksi sen pehmeys ja kestävyys. Tässä on käsineet, jotka tuovat iloa ja lämpöä pitkäksi aikaa! Vuorinvaihto- ja korjauspalvelu pidentävät käsineiden käyttöikää entisestään.


Tilaa tästä

3

lantio.jpg
flow.jpg
flow.jpg

ALPO Reindeer Unlined BLACK

159,00€

Tyylikäs lyhyvartinen miesten käsine suomalaisesta poronnahasta, joka on todellinen pohjolan luksustuote. Luonnostaan hyvin ohut ja pehmeä poronnahka sopii täydellisesti käsineisiin. Erityisesti vuorittomissa nahan pehmeyden tuntee mukavasti ihoa vasten. Poron nappanahka on kauniin mattapintaista ja hyvin kestävää. Klassinen muotoilu ja miellyttävä nahka tekevät näistä käsineistä tyylikkäät joka asun käsineet.


Tilaa tästä

4

flow.jpg

MAX Deer Cashmere blend OLIVE

159,00€

Käsinommellut käsineet kylmiä kelejä varten samettisen mattaisesta peurannahasta. Kaunis tummanvihreä väri sopii kaikenlaisiin tyyleihin. Pehmeä cashmerevillavuori tekee näistä käsineistä sopivat myös kylmemmille keleille!


Tilaa tästä

5

lantio.jpg
flow.jpg
flow.jpg

KRISTIAN Peccary Unlined SIERRA

229,00€

Samaan aikaan klassinen ja nuorekas käsine upeasta peccaryvillisian nahasta. Klassinen väri ja materiaali uudistetussa muodossa. Lyhyt varsi ja vuorittomuus tekvät näistä käsineistä myös loistavat ajokäsineet. Lyhyt varsi antaa myös mahdollisuuden kellon esittelemiseen. Käsintikkaus antaa käsineille mukavan rennon ulkonäön.


Tilaa tästä

6