Täydellinen joululahja naiselle

Täydellinen joululahja rakkaimmallesi

Me Sausolla olemme valinneet mallistostamme toivotuimmat joululahjat tälle sivulle. Tästä löydät helposti ja kätevästi ihanan lahjan rakkaallesi. 

Katso myös lahjaideat miehille.

Laadukkaat materiaalit

Käytämme tuotteissamme tarkkaan valittuja materiaaleja. Käytämme käsneissä ainoastaan maailman parhaita käsinenahkoja. Vuorimateriaaleina käytämme ainoastaan parhaita luonnonmateriaaleja, kuten kashmiiria, villaa, silkkiä ja luomupuuvillaa. Pehmeät, lämpimät ja kestävät materiaalit yhdessä artesaanikäsityön kanssa saavat aikaan asusteen, joka tuo iloa pitkäksi aikaa.

Oikea istuvuus

Käsin valmistettu käsine laadukkaista materiaaleista muotoutuu käytössä käyttäjälleen sopivaksi. Käsinenahat on leikattu vuosisatoja vanhalla pöytäleikkausmenetelmällä. Leikkurimestari venyttää ja leikkaa nahat yksitellen. Näin käsineeseen jätetään vain juuri oikean verran muotoutumisvaraa, eivätkä ne venähdä käytössä liikaa.

Tiesitkö? Nahan venymisen vuoksi käsineen kuuluu olla sovittaessa ja ensimmäisillä käyttökerroilla napakka, jopa tiukka. Sormien päissä on kuitenkin aluksi oltava tilaa muutama millimetri, koska käytössä käsineen sormet lyhenevät hiukan. Tämä johtuu nivelien liikkeen tuottamista rypyistä. Tätä voi ehkäistä venyttämällä käsineitä kevyesti pituussuunnassa aina käytön jälkeen.

Koko-opas

Mallistomme koot ovat naisilla 6–8,5. Numero tulee kädenympäryksen koosta tuumana. Olemme myös valmistaneet käsinemitan, jolla voi helposti tarkastaa oikean koon. Paljastamatta lahjan saajalle, voi koon selvittäminen kysyä hiukan mielikuvitusta. Ehkä voit tarkastella lahjansaajan käytössä olevia käsineitä. Paperille piirretty ääriviiva käden muodosta paljastaa todellisen koon parhaiten. Ehkä voit tehdä tämän pienen leikin varjolla – tässä kohtaa myös perheen lapsi voi olla isoksi avuksi. Mutta ei hätää, vaikka koko menisi pieleen! Joululahjoilla on ilmainen palautus- ja vaihto-oikeus tammikuun loppuun asti.

Katso kokotaulukko ja mittausohjeet

  • Palautusoikeus 31.1.2022 asti!
  • Täysi vaihto-oikeus
  • Kaunis lahjapakkaus
  • Ilmainen toimitus!

flow.jpg

LEILA Reindeer Suede Elephant Grey 100% Cashmere

159,00€

Nämä erityisen pehmeät ja lämpimät käsineet ovat olleet sekä asiakkaiden että Sauson tiimin naisten pitkäaikainen suosikki useana vuonna peräkkäin.  Suomalainen poromokka on todellinen pohjolan luksustuote. Se on luonnostaan hyvin ohutta, mutta samalla yllättävän lämmittävä ja todella kestävä materiaali. Kaunis mokkapinta on myös käsitelty kosteutta hylkiväksi. Poronnahka kestää hyvin Suomen vaihtelevaa säätä. Ylellinen cashmerevuori tuo käsineeseen vielä lisää pehmeyttä ja lämpöä.

Kurkkaa kaikki saatavilla olevat upeat värit painamalla "tilaa tästä".


Tilaa tästä

1

lantio.jpg
joululahjasivupohja.jpg
flow.jpg

EMMA Deer Rabbit - Väreinä keltainen, musta ja beige

159,00€

Naisten talvirukkaset ylellisen pehmeästä peurannahasta. Malliltaan sirot talvirukkaset sopivat hyvin sille, joka ei halua valita tyylikkyyden, mukavuuden ja lämmön väliltä. Tämä rukkasmalli on mahdollisesti pehmein kaikista rukkasistamme. Sisustana pehmeä kaninturkisvuori. Reilu varren pituus ja rannekuminauha pitävät viiman ja kylmän loitolla. "Yksinkertaisuudessaan ihanat. Niin pehmeät ettei tee mieli riisua pois!"


Tilaa tästä

2

flow.jpg

LIIA Kosketusnäyttökäsine Lambnappa BLACK Cashmere blend

139,00€

Tyylikkyys ja käytännöllisyys yhdistyvät näissä käsineissä! Käsityönä valmistettu naisten kosketusnäyttöhanska, jonka klassinen muotoilu, lämmin cashmeresekoitevuori ja kosketusnäyttöominaisuus tekevät näistä käsineistä todellisen jokapaikan höylän. Aina tyylikkäät mustat käsineet ovat ajattoman vaatekaapin perusasuste.


Tilaa tästä

3

joululahjasivupohja1.jpg
flow.jpg
flow.jpg

SAARA Peccary SIERRA 100% Cashmere

269,00€

Vain parasta rakkaalle - Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu klassikkokäsine on käsineiden ja nahkojen aatelia. Nämä käsineet ovat täydelliset lämmittämään palelevia käsiä talvella! Vuodesta toiseen myydyin käsineemme on valmistettu kaikista ylellisimmistä materiaaleista. Peccary-villisiannahka ja 100 % cashmerevuori yhdessä huolellisen käsityön kanssa tekevät näistä käsineistä pehmeät, lämpimät ja kestävät tyylikkyyttä unohtamatta - mitä muuta käsineiltä voi toivoa? Tässä on lämpöä ja laatua arvostavalle naiselle täydelliset käsineet.


Tilaa tästä

4

cara cashmere huivit sylissä crop.jpg

CARA 100% Cashmere Scarf BLACK

149,00€

Unelmanpehmeästä kashmirvillasta valmistettu huivi lämmittää ja kaunistaa asun kuin asun. Kaunis ja miellyttävä, kestävä ja vastuullisesti valmistettu kashmirhuivi on asuste, joka tuo iloa jokaisella käyttökerralla, vuosiksi eteenpäin. Kashmirvilla on erittäin arvostettu materiaali, sillä se on hyvin pehmeää, vahvaa ja lämmittävää. Kashmirvilla on jopa kolme kertaa villaa lämpimämpää. Huiviin sopii sonnustautua niin talven pakkasilla kuin kesäillan viilentyessä. Iholla erittäin miellyttävä kashmirvilla on keveä ja pehmeän tuntuinen.


Tilaa tästä

5

joululahjasivupohja3.jpg
naistenkäsineetjoulu1(1).jpg
joululahjatuotepohja19.jpg

LAHJA Lambnappa BLACK Cashmere blend

129,00€

Lahjojen klassikko - elegantit pitkävartiset nahkakäsineet pehmoisella kashmiiriivillavuorilla. Pidemmän varren ansiosta ranteet pysyvät lämpöisinä. Luonnostaan ohut mutta kestävä nahka muotoutuu käytössä juuri käyttäjänsä käteen sopivaksi. Lampaan nappanahalle on myös ominaista kauniin kiiltävä pinta.


Tilaa tästä

6