−20%

Käsityönä valmistetut lasten tossut lampaanturkiksesta. Nämä tossut ovat juuri sellaiset, jotka ilahduttavat sukupolvesta toiseen.

BEBE Baby Booties Lambfur NATURAL

98,00 €
78,40 €Säästä 20%

Kokotaulukko

Käsityönä valmistetut lasten tossut lampaanturkiksesta. Nämä tossut ovat juuri sellaiset, jotka ilahduttavat sukupolvesta toiseen.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Lampaanturkista
  • Käsityötä
  • Valmistettu Euroopassa
  • Lampaanturkis on saatu ruoantuotannon sivutuotteena.

Kauniit käsityönä valmistetut lasten tossut lampaanturkiksesta. Tossut sopivat sisätossuiksi ja lämmittämään talvella rattaissa.  Kaunis luonnollinen väri on samaan aikaan perinteinen sekä ajankohtainen. Nämä tossut ovat juuri sellaiset, jotka ilahduttavat sukupolvesta toiseen.

Säädettävä tarrakiinnitys pitää tossut sopivan napaksti jaloissa, niin etteivät ne tipu jalasta. Vartta voi pitää kerran käännettynä tai ylös nostettuna, jolloin se lämmittää säärtä.

Materiaalina lammasturkis on ylivertainen synteettisiin materiaaleihin verrattuna. Lammasturkis on erittäin lämmittävää ja kestävää. Tossut pysyvät myös hyvin jaloissa myös materiaalin tuntuman ansiosta. Käyttämämme lammasturkis on ns. ylijäämämateriaali, sillä se saadaan ruoantuotannon sivutuotteena.

Vältä kastumista. Tossut eivät ole tarkoitettu kävelyyn tai ulkokengiksi. Ei vesipesua. Tahrat voi pyyhkiä varovasti kostutetulla liinalla ja tarvittaessa hellävaraisella marseille-saippualla.

Koko S = jalkapohjan mitta 10cm

Koko M = jalkapohjan mitta 12cm


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Ole ensimmäinen tuotearvostelija!
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto