🎁 Joulukuun aukioloajat – myymälä on avoinna arkisin klo 19 ja lauantaisin klo 17 asti

Käsityönä valmistetut koiran tossut lampaanturkiksesta. Pehmeä luonnonmateriaali on koiralle luonnollisemman tuntuinen kuin kahiseva tai joustamaton tekokuitu. Lampaanturkiksen karva koiran turkkia vasten pitää tossut myös hyvin paikoillaan. Tossut myydään 2-tossun settinä. 

Sauso BAO
Dog booties Lambfur DARK BROWN

59,00 €
Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 29,50 €.

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Käsityönä valmistetut koiran tossut lampaanturkiksesta. Pehmeä luonnonmateriaali on koiralle luonnollisemman tuntuinen kuin kahiseva tai joustamaton tekokuitu. Lampaanturkiksen karva koiran turkkia vasten pitää tossut myös hyvin paikoillaan. Tossut myydään 2-tossun settinä. 

Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Mikonkatu 7, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen palautus Tarjoamme kaikille normaalihintaisille tuotteillemme aina ilmaisen palautuksen.

Huomioithan, että kampanjoiden aikana toimitusaika voi suurista tilausmääristä johtuen olla tavanomaista pidempi.
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Anna joulun täydellisin lahja

  • Saat käsineet kauniissa lahjapakkauksessa ilman lisämaksua
  • Sovita kotona, löydät juuri täydellisen koon
  • Pidennetty palautusoikeus 15.01.2024 asti
Etkö pysty päättämään useamman mallin välillä? Voit valita myös lahjakortin, joka ovat voimassa vuoden ostopäivästä.
  • Lumiseen pakkassäähän sopivat koiran töppöset.
  • Myydään kahden kappaleen seteissä
  • Lampaanturkista
  • Käsityötä
  • Valmistettu Euroopassa
  • Lampaanturkis on saatu ruoantuotannon sivutuotteena.

Käsityönä valmistetut koiran tossut lampaanturkiksesta. Pehmeä luonnonmateriaali on koiralle luonnollisemman tuntuinen kuin kahiseva tai joustamaton tekokuitu. Lampaanturkiksen karva koiran turkkia vasten pitää tossut myös hyvin paikoillaan.

Lampaanturkiksesta valmistetut tossut sopivat parhaiten kaikista kirpeimmille pakkaskeleille. 

Säädettävä tarrakiinnitys pitää tossut sopivan napakasti jaloissa, niin etteivät ne tipu jalasta. Vartta voi pitää kerran käännettynä tai ylös nostettuna - kokeile mikä tapa toimii koirasi kanssa parhaiten.

Materiaalina lammasturkis on ylivertainen synteettisiin materiaaleihin verrattuna. Lammasturkis on erittäin lämmittävää ja miellyttävän tuntuinen. Tossut pysyvät hyvin jaloissa materiaalin tuntuman ansiosta.

Käyttämämme lammasturkis on ns. ylijäämämateriaali, sillä se saadaan ruoantuotannon sivutuotteena.

Kauniin luonnollinen väri on samaan aikaan perinteinen sekä ajankohtainen.

Ei vesipesua. Tahrat voi pyyhkiä varovasti kostutetulla liinalla ja tarvittaessa hellävaraisella marseille-saippualla.

Huom! Myydään kahden kappaleen seteissä. Voit siis valita parit kahdessa eri koossa, sillä joskus etutassut ovat hiukan pienemmät kuin takatassut.

Koko 1 = Varren pituus n. 9cm. Pohjan pituus n. 6cm

Koko 2 = Varren pituus n. 9,5cm. Pohjan pituus n. 8cm

Kuvassa pienikokoinen bordercollie Lysti pitää tossuista kokoa 2.


Vastuullinen valinta

Ekologinen

Käsineiden valmistus käsityönä on luonnostaan hyvin taloudellista ja siten ekologista materiaalien käytön osalta. Leikkausvaiheessa leikkuri optimoi nahan kulutuksen siten, että leikkuujätettä syntyy minimaalisen vähän. Tähän tarkoitukseen käsineet ovat erinomainen tuote, sillä niissä on paljon pieniä osia (sormenvälit, peukalot, ranteen kanttaus), joihin voidaan käyttää hyvinkin pienet nahanpalaset. Hienolaatuisen aniliininahan luonnollinen tuntuma säilyy rumpuvärjäyksen ansiosta, eli nahan päälle ei ruiskuteta halpatuotannolle tyypillisiä kemikaaleja. Materiaalien valmistuksessa käytetyt vedet puhdistetaan jo tehtaalla. Ekologisten seikkojen huomioiminen on meille tärkeää tuotannon ja toiminnan joka vaiheessa. Esimerkiksi tuotelaput valmistetaan FSC-setrifioidusta kartongista käsinetehtaamme naapuritehtaassa, jolloin myös kuljetuksen hiilijalanjälki on minimaalinen.

Eettinen

Käsineemme valmistetaan käsityönä Unkarissa kauniissa Pecs-nimisessä kaupungissa, joka on maailman laatukäsineiden valmistuksen osaamisen keskus. Käsineiden valmistus on erittäin arvostettu käsityöala, ja alansa parhaiden käsinevalmistajien työolot ovat kunnossa ja EU-lakien mukaiset. Käytämme ainoastaan nahkaa, joka saadaan ruokatuotannon sivutuotteena (kuten lammas) ja/tai kannanhallinnan seurauksena (kuten hirvi). Tarhattujen eläinten turkiksia emme käytä. Meille prioriteettina on valmistaa laadukkaita ja pitkäikäisiä asusteita. Seuraamme kuitenkin tarkasti myös vegaanisten materiaalien kenttää, ja tulevaisuudessa saattaakin olla mahdollista valmistaa vegaanisia käsineitä. Materiaalit hankitaan luotettavilta yhteistyökumppaneilta, jolloin tuotantoketjun vaiheet ovat tiedossa.

Kestävä

Kestävistä materiaaleista ja huolellisella käsityöllä valmistetut käsineet kestävät käytössä pitkään. Kannustamme tuotteidemme mahdollisimman pitkäaikaiseen käyttöön, ja opastammekin käsineiden huollossa ja korjauksessa. Esimerkiksi käsineiden luonnonkuituiset vuorit on mahdollista vaihtaa, mikä lisää käsineiden käyttöikää entisestään. Vuorinvaihto- ja käsineiden korjauspalvelu toimivat myymälämme kautta. Kestävyyteen liittyy lisäksi tyylin ja muotoilun kestävyys. Klassisena asusteena käsineet eivät ole kiinni sesongeittain vaihtuvissa trendeissä, vaan käsineet palvelevat käyttäjänsä pukeutumista koko niiden elinkaaren ajan.

Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Ole ensimmäinen tuotearvostelija!
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.

Arvostele tuote