Käsityönä valmistetut koiran tossut lampaanturkiksesta. Pehmeä luonnonmateriaali on koiralle luonnollisemman tuntuinen kuin kahiseva tai joustamaton tekokuitu. Lampaanturkiksen karva koiran turkkia vasten pitää tossut myös hyvin paikoillaan. Tossut myydään 2-tossun settinä. 

BAO Dog booties Lambfur DARK BROWN

BAO-Dogbooties2-Lambfur-D.BROWN-1
59,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Käsityönä valmistetut koiran tossut lampaanturkiksesta. Pehmeä luonnonmateriaali on koiralle luonnollisemman tuntuinen kuin kahiseva tai joustamaton tekokuitu. Lampaanturkiksen karva koiran turkkia vasten pitää tossut myös hyvin paikoillaan. Tossut myydään 2-tossun settinä. 

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Lumiseen pakkassäähän sopivat koiran töppöset.
  • Myydään kahden kappaleen seteissä
  • Lampaanturkista
  • Käsityötä
  • Valmistettu Euroopassa
  • Lampaanturkis on saatu ruoantuotannon sivutuotteena.

Käsityönä valmistetut koiran tossut lampaanturkiksesta. Pehmeä luonnonmateriaali on koiralle luonnollisemman tuntuinen kuin kahiseva tai joustamaton tekokuitu. Lampaanturkiksen karva koiran turkkia vasten pitää tossut myös hyvin paikoillaan.

Lampaanturkiksesta valmistetut tossut sopivat parhaiten kaikista kirpeimmille pakkaskeleille. 

Säädettävä tarrakiinnitys pitää tossut sopivan napakasti jaloissa, niin etteivät ne tipu jalasta. Vartta voi pitää kerran käännettynä tai ylös nostettuna - kokeile mikä tapa toimii koirasi kanssa parhaiten.

Materiaalina lammasturkis on ylivertainen synteettisiin materiaaleihin verrattuna. Lammasturkis on erittäin lämmittävää ja miellyttävän tuntuinen. Tossut pysyvät hyvin jaloissa materiaalin tuntuman ansiosta.

Käyttämämme lammasturkis on ns. ylijäämämateriaali, sillä se saadaan ruoantuotannon sivutuotteena.

Kauniin luonnollinen väri on samaan aikaan perinteinen sekä ajankohtainen.

Ei vesipesua. Tahrat voi pyyhkiä varovasti kostutetulla liinalla ja tarvittaessa hellävaraisella marseille-saippualla.

Huom! Myydään kahden kappaleen seteissä. Voit siis valita parit kahdessa eri koossa, sillä joskus etutassut ovat hiukan pienemmät kuin takatassut.

Koko 1 = Varren pituus n. 9cm. Pohjan pituus n. 6cm

Koko 2 = Varren pituus n. 9,5cm. Pohjan pituus n. 8cm

Kuvassa pienikokoinen bordercollie Lysti pitää tossuista kokoa 2.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Ole ensimmäinen tuotearvostelija!
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto