Tyylikäs lyhyvartinen miesten käsine suomalaisesta poronnahasta.

ALPO Reindeer Unlined COGNAC

ALPO-Reindeer-cognac-Unlined-7,5
159,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Tyylikäs lyhyvartinen miesten käsine suomalaisesta poronnahasta.

Suomalainen poronnahka Suomalaisen poron nappaa eli pintanahkaa. Poronnahka on luonnostaan ohutta, mutta hyvin kestävää - se on todellinen pohjolan luksustuote.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Suomalaista poron nappa- eli pintanahkaa
  • Vuoriton
  • Lyhyt varsi ja halkio ranteen puolella
  • Kolme koristeommelta kämmenselässä
  • Vastasauma
  • Valmistettu käsityönä Euroopassa

Todellinen pohjolan luksustuote - poronnahka! Luonnostaan hyvin ohutta ja pehmeää, poronnahka sopii täydellisesti käsineisiin. Erityisesti vuorittomissa nahan pehmeyden tuntee mukavasti ihoa vasten. Poron nappanahan pinta on sileää ja kauniin mattapintaista ja nahka on myös hyvin kestävää.

Klassinen muotoilu ja miellyttävä nahka tekevät näistä käsineistä tyylikkäät käsineet.

Huolellinen käsityö takaa miellyttävän istuvuuden. Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä leikkurimestari venyttää nahasta ylimääräisen venyvyyven pois, samalla jättäen siihen juuri sopivasti muotoutumisvaraa. Sen vuoksi käsineen kuuluukin istua aluksi hyvin napakasti. Laadukas käsine muotoutuu käytössä juuri käyttäjälleen sopivaksi.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: