Tyylikäs lyhyvartinen miesten käsine suomalaisesta poronnahasta.

+ 1 kuvaa lisää

ALPO Reindeer Unlined LIGHT GREY

ALPO-Reindeer-light grey-Unlined-7,5
159,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Tyylikäs lyhyvartinen miesten käsine suomalaisesta poronnahasta.

Suomalainen poronnahka Suomalaisen poron nappaa eli pintanahkaa. Poronnahka on luonnostaan ohutta, mutta hyvin kestävää - se on todellinen pohjolan luksustuote.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Suomalaista poron nappa- eli pintanahkaa
  • Vuoriton
  • Lyhyt varsi ja halkio ranteen puolella
  • Kolme koristeommelta kämmenselässä
  • Vastasauma
  • Valmistettu käsityönä Euroopassa

Todellinen pohjolan luksustuote - poronnahka! Maailmalla eksoottinen, mutta meille lähituotantoa oleva poronnahka on yksi arvostetuimpia käsinenahkoja. Poronnahka on eettinen ja ekologinen nahka. Vapaana laiduntavien porojen hoito on pohjoisen kylien elivoimaisuudelle olennaista. 

Luonnostaan pehmeä, ohut ja erittäin kestävä poronnahka on kuin luotu käsineitä varten. Poron nappanahan pinta on sileää ja kauniin mattapintaista ja nahka on myös hyvin kestävää. Poronnahka on materiaalina tyylikäs ja miellyttävä. Hyvin ylellisen tuntuinen nahka on kuin toinen iho. 

Näissä vuorittomissa nahan pehmeyden tuntee mukavasti ihoa vasten. Lyhyt varsi ja ranteen halkio tekevät näistä käsineistä sopivat myös ajokäsineiksi ja ne antavat mahdollisuuden rannekellon näkymiselle.

Huolellinen käsityö takaa miellyttävän istuvuuden. Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä leikkurimestari venyttää nahasta ylimääräisen venyvyyven pois, samalla jättäen siihen juuri sopivasti muotoutumisvaraa. Sen vuoksi käsineen kuuluukin istua aluksi hyvin napakasti. Laadukas käsine muotoutuu käytössä juuri käyttäjälleen sopivaksi.


Reviews

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote