Tyylikäs, kiiltävästä karvalampaannahasta käsityönä valmistettu käsine. Tämän mallin lesti on kehitetty erityisesti pidemmille sormille. 

+ 1 kuvaa lisää
+ 4 kuvaa lisää

ARNO LF Lambnappa Cashmere blend BLACK

ARNO LF-Lambnappa-BLACK-55%Cashmere45%Wool-7,5
129,00 €

Kokotaulukko

Tyylikäs, kiiltävästä karvalampaannahasta käsityönä valmistettu käsine. Tämän mallin lesti on kehitetty erityisesti pidemmille sormille. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Tyylikäs, kiiltävästä karvalampaannahasta käsityönä valmistettu käsine. Tämä malli on tarkoitettu erityisesti pidemmille sormille. Sormet ovat tässä mallissa 0,5cm pidemmät kuin tavallisessa lestissä. Malli sopii hyvin siistiin kaupunkityyliin ja vähän perinteisestä poikkeava kolmen suoraviivaisen tikkauksen ansiosta tässä mallissa on uudenlaista ilmettä muuten klassiselle käsineelle.

Karvalampaannahka on joustavaa ja pehmeää, joten se muotoutuu käteen täydellisesti. Karvalampaannapalle on myös ominaista kaunis kiilto.

Vuorissa on 55 % cashmerea ja 45 % villaa. Luonnonkuidut, kuten cashmere ja villa ovat hengittäviä ja lämpöä eristäviä. Cashmere tuo vuoriin untuvaisen pehmeyden ja villa tuo vuoriin kestävyyttä.

Käsineet on ommeltu käsityönä ompelukoneella. Jokainen pari on uniikki ja vuorien alta löytyykin ompelijasi puumerkki.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara.
Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden.
Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei menisi hukkaan.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: