Arvo on klassinen miesten musta nahkakäsine, jossa ohut silkkivuori. Nämä klassiset käsineet sopivat tyylikkään arkipukeutumisen lisäksi myös juhlakäsineeksi etiketin vaatimiin tilaisuuksiin.

+ 2 kuvaa lisää

ARVO Lambnappa 100% Silk BLACK

ARVO-Lambnappa-BLACK-100%Silk-10
119,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Arvo on klassinen miesten musta nahkakäsine, jossa ohut silkkivuori. Nämä klassiset käsineet sopivat tyylikkään arkipukeutumisen lisäksi myös juhlakäsineeksi etiketin vaatimiin tilaisuuksiin.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Klassinen miesten musta nahkakäsine
  • Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa
  • Vuori 100% silkkiä (valmistettu Italiassa)
  • Valmistettu käsityönä

Käsineet on valmistettu käsityönä ompelukoneella. Step-sauma, mitä käsineissä käytetään, on haastava ja tarkkuutta vaativa saumatyyppi, jonka osaavat vain parhaat ompelijat.

Varren pituus on noin 5 cm ja se peittää ranteen. Käsineessä on kämmenselässä kolme käsin ommeltua koristeommelta

Karvalampaan nappanahalle on ominaista kauniin kiiltävä pinta. Tämä nahka on ohuin kaikista kaäyttämistämme käsinenahoista. Joustavuutensa ansiosta se muotoutuu loistavasti käteen. Kiiktävä ja sileä pinta antaa käsineelle klassinen tyylikkään ulkonäön.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden.

Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei menisi hukkaan.Ylellnen silkkivuori tuntuu iholla pehmeältä ja hengittävältä ja sen ansiosta käsine on helppo sujauttaa käteen. Silkkivuoressa on hyvä lämmöneristys ja se käsineseen hiukan lisää lämpöä ja yhtäaikaisesti se tuntuu miellyttävän viileältä iholla. Käsineet on ommeltu niin, että tarvittaessa vuori voidaan vaihtaa. Nahka kestää aina käytössä vuoria pidempään, joten vuorinvaihto lisää käsineen käyttöikää. Vuorinvaihtopalvelu toimii Eerikinkadun myymälämme kautta.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-11-26

Tykkäsin

Kirjoittaja: 2020-11-26

Kerrankin sopivan tiukat käsineet ranteista. Myötäilee hyvin kättä ja simppelit, ns. klassinen käsine.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto