Arvo on klassinen miesten keskiruskea nahkakäsine, jossa lämmin cashmere-villavuori. Nämä klassiset käsineet sopivat loistavasti tyylikkään miehen arki- ja juhlapukeutumiseen.

+ 2 kuvaa lisää
+ 5 kuvaa lisää

ARVO Lambnappa Cashmere blend SADDLE BROWN

ARVO-Lambnappa-SADDLE BROWN-55%Cashmere45%Wool
119,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Arvo on klassinen miesten keskiruskea nahkakäsine, jossa lämmin cashmere-villavuori. Nämä klassiset käsineet sopivat loistavasti tyylikkään miehen arki- ja juhlapukeutumiseen.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Klassinen miesten klassisen ruskea nahkakäsine
  • Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa
  • Neulosvuori on 55 % cashmerea ja 45 % villaa. (valmistettu Italiassa)
  • Valmistettu käsityönä

Karvalampaan nappanahalle on ominaista kauniin kiiltävä pinta. Tämä nahka on ohuin kaikista kaäyttämistämme käsinenahoista. Joustavuutensa ansiosta se muotoutuu loistavasti käteen. Kiiltävä ja sileä pinta antaa käsineelle klassinen tyylikkään ulkonäön.

Käsineen muotoilu on ajattoman tyylikäs. Varren pituus on noin 5 cm ja se peittää ranteen. Käsineessä on kämmenselässä kolme käsin ommeltua koristeommelta.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei menisi hukkaan.

Käsineet on valmistettu käsityönä ompelukoneella. Step-sauma, jota näissä käsineissä käytetään, on kaikista haastavin ja tarkuutta vaativin saumatyyppi, jonka osaavat vain parhaat ompelijat.

Neulosvuori on 55 % cashmerea ja 45 % villaa. Cashmere on pehmeä ja hengittävä kuitu. Sen lämmönsäätely on aivan omaa luokkaansa. Villa tuo vuoriin kestävyyttä. Käsineet mahdollistavat myös vuorinvaihdon, jolloin voit nauttia omista käsineistäsi entistä pidempään! Käsineet on ommeltu niin, että tarvittaessa vuori voidaan vaihtaa. Nahka kestää aina käytössä vuoria pidempään, joten vuorinvaihto lisää käsineen käyttöikää. Vuorinvaihtopalvelu toimii Eerikinkadun myymälämme kautta.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto