Miesten viininpunainen nahkakäsine klassisella muotoilulla.

ARVO Lambnappa Cashmere blend VINO

ARVO-Lambnappa-VINO-55%Cashmere45%Wool-7,5
119,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Miesten viininpunainen nahkakäsine klassisella muotoilulla.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • Neulosvuori 55% cashmerea 45% villaa
  • Kolme litteää koristeommelta kämmenselässä
  • Ranteessa kuminauha
  • Valmsitettu käsityönä

Varren pituus on noin 5 cm ja se peittää ranteen. Käsineessä on kämmenselässä kolme käsin ommeltua koristeommelta.

Käsineet on valmistettu käsityönä ompelukoneella. Step-sauma, mitä käsineissä käytetään, on haastava ja tarkkuutta vaativa saumatyyppi, jonka osaavat vain parhaat ompelijat.

Karvalampaannappa on ihanan kiiltävää ja pehmeää. Joustavuutensa ansiosta se muotoutuu loistavasti käteen. 

Vuorissa on 55 % cashmerea ja 45 % villaa. Cashmere on pehmeä ja hengittävä kuitu. Sen lämmönsäätely on aivan omaa luokkaansa. Villa tuo vuoriin kestävyyttä. Käsineet mahdollistavat myös vuorinvaihdon, jolloin voit nauttia omista käsineistäsi entistä pidempään!

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden.
Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei menisi hukkaan.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-12-12

Upea käsine. Vaikka mallistosta löytyy erillinen malli kosketusnäyttökäyttöön, näyttäisi auton ja puhelimen kosketusnäytöt toimivan tälläkin käsineparilla. Ilman tätäkin piirrettä suosittelen ehdottomasti!

Kirjoittaja: 2020-10-05

Olen käyttänyt Sauson hanskoja jo vuosia. Näitä hanskoja nyt kahden talven ajan. Istuvat käteen niinkuin hanskan pitääkin, materiaali on sopivan pehmeää minkä ansiosta myös auton ajaminen näillä onnistuu ja käsiä ei palella vielä -25 °C pakkasessakaan.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote