Asseri on klassinen käsine kolmella käsin ommellulla koristeompeleella. Käsineessä on kämmenpuolella käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. 

+ 7 kuvaa lisää
+ 10 kuvaa lisää

ASSERI Kosketusnäyttökäsine Lambnappa BLACK Cashmere blend

ASSERI TS-Lambnappa-BLACK-55%Cashmere45%Wool-7,5
135,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Asseri on klassinen käsine kolmella käsin ommellulla koristeompeleella. Käsineessä on kämmenpuolella käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Asseri on klassinen käsine kolmella käsin ommellulla koristeompeleella. Käsineessä on kämmenpuolella käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. Näin sinun ei tarvitse kylmän säänkään tullen riisua käsinettäsi, esimerkiksi puhelimeesi vastatessa.

Karvalampaannappa on kauniin kiiltävää ja joustavaa. Valitsemalla napakan istuvuuden voi taata sen, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä.

Käsineet on ommeltu ompelukoneella käsityönä käyttäen step-saumaa, joka on erityistä tarkkuutta vaativa sauma, jonka osaavatkin vain parhaat ammattilaiset. Käsityönä valmistettuna saadaan aina mahdollisimman tarkkaa ja huoliteltua jälkeä. Jokainen pari on uniikki ja vuorien takaa löytyykin ompelijasi puumerkki.

Vuorissa on 55 % cashmerea ja 45 % villaa. Näiden kahden kuidun sekoite takaa pehmeät ja lämpimät vuorit käsineisiin.  Käsineet mahdollistavat myös vuorinvaihdon, jolloin voit nauttia omista käsineistäsi entistä pidempään!

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara.
Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei menisi hukkaan.

Huom. Jotkut paksulla panssarilasilla suojatut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.


Reviews

4.8 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-11-26

Enpä aiemmin ollut osannut tällaisia kaivatakkaan, mutta nyt kun ovat olleet käytössä niin ovat kyllä aivan ehdottomat. Kännykkää tarvitsee kuitenkin sen verran usein käyttää ulkona.

Kirjoittaja: 2020-11-15

Kosketusnäytöt toimii hyvin käsineillä. Sekä puhelimen että auton kosketusnäyttö toimii normaalisti ja nyt ei ole pakko poistaa käsineitä kädestä kun vastaa vaikka puhelimeen tai säätää auton lämpötilaa kosketusnäytöltä. Käsineiden laatu on korkea ja nahka erinomaista. Suosittelen lämpimästi.

Kirjoittaja: 2020-10-17

Sopii kuin hansikas käteen ja kännykänkin käyttö onnistuu (paitsi sormenjälkitunnistus..)

Kirjoittaja: 2020-10-06

Erittäin hyvin istuvat. Toimivat käytössä hienosti. Ommel on hieman jo ekana talvena auennut yhdestä saumasta, mutta ei ole isommin lähtenyt. En ole nähnyt niin isona ongelmana että olisin ollut yhteydessä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote