Klassiset miesten tummanruskeat hanskat, joissa 100% villavuori.

AUGUST Lambnappa 100% Wool DARK BROWN

AUGUST-Lambnappa-D. BROWN-100%Wool-10
139,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Klassiset miesten tummanruskeat hanskat, joissa 100% villavuori.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Valmistettu käsityönä
  • Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa
  • Neulosvuori 100% villaa
  • Nahka saatu ruokatalouden sivutuotteena
  • Ulkosauma
  • Kolme koristeommelta kämmenselässä

Klassisen tyylikäs miesten nappanahkakäsine. Etiopian karvalampaan nappanahka on hyvin pehmeää, joustavaa ja miellytävän ohutta. Lämpöä käsineeseen tuo neulosvuori, joka on 100% villaa.

Käsineessä on hillityt ja klassiset yksityiskohdat. Kämmenselässä on kolme matalaa koristeommelta. Kämmenen puolella on lyhyt kuminauha lisämäämässä käsineiden istuvuutta.

Käsineet on ommeltu ulkosaumalla, joka antaa käsineille omanlaisensa ulkonäön. 

Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä leikatut nahat muotoutuvat käytössä käteen sopivaksi ja säilyttävät napakkuutensa hyvin.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote