Klassiset miesten mustat nahkahanskat, joissa kaniturkisvuori.

+ 4 kuvaa lisää
+ 7 kuvaa lisää

AUGUST Lambnappa Rabbit BLACK

AUGUST-Lambnappa-BLACK-Rabbit-10,5
139,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Klassiset miesten mustat nahkahanskat, joissa kaniturkisvuori.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Klassinen muotoilu
  • Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa
  • Vuorina kaninturkis
  • Nahka ja turkis on saatu sivutuotteena ruoantuotannosta
  • Valmistettu käsityönä
  • Vastasauma

Klassiset miesten mustat nahkakäsineet, joissa pehmeä turkisvuori.

Kolme koristeommelta kämmenselässä. Kuminauha ranteessa kämmenpuolella lisää ranteen istuvuutta.

Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä leikkuri venyttää ja leikkaa jokaisen nahkapalan erikseen. Venytyksellä varmistetaan, että nahasta venytetään pois ylimääräinen venyvyys, mutta siihen jätetään juuri oikean verran muotoutumisvaraa, jotta käsine muotoutuu käytössä juuri käyttäjänsä käteen. Tämän muotoutumisvaran vuoksi käsineen kuuluu istua alkuun hyvin napakasti.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto