Lampaannappaa Etiopialaista karvalammasta 55%cashmere 45% villavuori Varren pituus 2,5" (n.6cm) Ullkosauma Käsin ommeltu Kämmenselässä kolme koristeommelta Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä Valmistettu Euroopassa Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

+ 4 kuvaa lisää
+ 7 kuvaa lisää

ELIAS Lambnappa Cashmere blend BLACK

ELIAS-Lambnappa-BLACK-55%Cashmere45%Wool-7,5
139,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

  • Lampaannappaa
  • Etiopialaista karvalammasta
  • 55%cashmere 45% villavuori
  • Varren pituus 2,5" (n.6cm)
  • Ullkosauma
  • Käsin ommeltu
  • Kämmenselässä kolme koristeommelta
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Valmistettu Euroopassa
  • Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Perinteinen, kiiltävästä karvalampaan nappanahasta käsintehty käsine.  Ajaton käsine sopii hyvin tyyliin kuin tyyliin. Jokainen sauma on tarkkaa ammattilaisen käsityötä. Käsineessä käytetty vastasauma ts. ulkosauma antaa erityisen miellyttävän tunteen käsineen sisäpuolelle saumattomuutensa vuoksi ja antamalla ikään kuin lisätilaa sormille. Käsineen varren pituus on n. 6 cm, eli se lämmittää myös mukavasti rannetta kylmemmillä ilmoilla.

Eliaksessa on 55% cashmere ja 45% villavuori, joka hengittää ja tuo miellyttävää lisälämpöä nahkakäsineelle. Käsineet mahdollistavat vuorinvaihdon, jolloin voit nauttia omista käsineistäsi entistä pidempään!

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden.
Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.


Reviews

5 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-05

Erinomaiset hanskat: säilyttävät ominaisuutensa kovassakin käytössä ja ovat kuin uudet. Kun tuote on kestävä, sitä haluaa hoitaa hyvin ja säilyttää pitkään.

Kirjoittaja: 2020-10-02

en voi käsittää miten nämä sausot kestävät niin kauan hyvännäköisinä.<br /> Olen koiranomistaja ja labradorini osaa kyllä pitää hihnan tiukalla. Sausot on kestäneet käsittämättömän hyvin talutushihnan aiheuttamaa rasitusta.<br /> hinta ei ole tällä tavoin mitenkään kallis

Kirjoittaja: 2020-09-29

Huippulaatuiset ja tyylikkäät hanskat jokapäiväiseen käyttöön. Plussaa vielä lämpimästä sisävuoresta, joka pitää kädet lämpimänä kylmemmälläkin ilmalla. Suosittelen!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote