Perinteinen, kiiltävästä karvalampaan nappanahasta käsintehty käsine.  

+ 3 kuvaa lisää

ELIAS Lambnappa Cashmere blend CORK

ELIAS-Lambnappa-CORK-55%Cashmere45%Wool-9
139,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Perinteinen, kiiltävästä karvalampaan nappanahasta käsintehty käsine.  

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • Neulosvuori 55 % cashmerea ja 45 % villaa
  • Nahka saatu ruoantuotannon sivutuotteena
  • Kolme koristeommelta kämmenselässä
  • Varren pituus n. 6 cm 
  • Käsintikatut saumat

Perinteinen miesten nahkakäsine, joka on valmistettu kauniin kiiltävästä karvalampaan nappanahasta. Ohut ja joustava nahka tekee käsineistä pehmeät ja miellyttävät käyttää. Ajaton käsine sopii hyvin tyyliin kuin tyyliin.

Jokainen sauma on tarkkaa ammattilaisen käsityötä. Käsineet on ommeltu käsintikatulla vastasaumalla, eli sauma on niin ikään käsineen ulkopuolella. Tämä tekee käsineestä erityisen miellyttävän kädessä, sillä käsineen sisäpuolella on vain pehmeä vuori ja sileää ja pehmeää nahkaa.

Käsineessä on pehmeä ja lämmin cashmere-villavuori, jonka ansiosta käsineet sopivat syksystä kevääseen käytettäväksi. Vuori on ommeltu käsineisiin siten, että vuori on mahdollista vaihtaa tarvittaessa uuteen.

Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä käsineille saadaan oikea istuvuus. Nahat leikataan yksitellen käsityönä. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois käsin ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät venähdä käytössä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahat myös hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan. Tämän tarkoituksenmukaisen muotoutumisen vuoksi käsineiden kuuluu alkuun istua käteen hyvin napakasti.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto