Pestävä nahkakäsine. Usein toistuvan/päivittäisen pesun kestävä nahka on hygieeninen vaihtoehto tavallisille nahkäsineille.

+ 1 kuvaa lisää
+ 4 kuvaa lisää

EMIL Washable Lambnappa LONDON TAN Unlined

EMIL-Lambnappa-londontan-Unlined-7,5
129,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Pestävä nahkakäsine. Usein toistuvan/päivittäisen pesun kestävä nahka on hygieeninen vaihtoehto tavallisille nahkäsineille.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Tavoitteenamme oli luoda nahkakäsine, joka vastaisi tämän päivän erityisiä tarpeita, ja olisi samaan aikaan hinnoiteltu reilusti. Näin syntyivät pestävät nahkakäsineet - Emil-malli miehille ja Crista naisille.

Jopa päivittäisen pesun kestävä nahka, yksinkertainen vuoriton malli ja tyylikäs väri. Käsineiden nahka on uskomattoman pehmeää ja miellyttävää, nämä tuntuvat tosiaan kuin toiselta iholta. Klassinen muotoilu ja laadukas käsityö tekevät näistä käsineistä pitkäikäisen kumppanin.

Karvalampaan nahkasta käsityönä valmistetut käsineet ovat pehmeät ja hengittävät - kuin toinen iho.  Jopa päivittäisen vesi-saippua-käsinpesun kestävinä, nämä käsineet ovat kehitetty nimenomaan nykyajan tarpeisiin.

Pesuohje: Pese käsineet haalealla vedellä ja saippualla käteen puettuina, samaan tapaan kun peset kätesi. Voit käyttää tavallista käsisaippuaa, mutta suosittelemme hellävaraista Marseille-saippuaa, joka luonnollisine rasvoineen samalla hoitaa nahkaa. Kuivaa enin kosteus pyyhkeeseen. Anna käsineiden kuivua suoristettuina vaakatasossa huoneenlämmössä, esimerkiksi pyyhkeen päälle aseteltuna. Vältä jättämästä käsineitä auringonvaloon.


Reviews

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote