Erik on persoonallinen Peccary kynsikäs.

+ 1 kuvaa lisää
+ 4 kuvaa lisää

ERIK Peccary Unlined BLACK

ERIK-Peccary-BLACK-Unlined-7,5
245,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Erik on persoonallinen Peccary kynsikäs.

Peccary-villisiannahkaa Peccary-villisiannahassa on ainutlaatuinen kuviointi, joka yhdessä nahan pehmeyden ja kestävyyden kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan käsinemateriaaliksi ja jokaisesta käsineestä ainutlaatuisen.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Erik on persoonallinen Peccary kynsikäs. Rystysaukkojen lisäksi Erik-käsineet on ommeltu vastasaumalla. Käsineet on ommeltu kokonaan käsin. Näin saadaan tarkkaa ja huolellista jälkeä.

Peccary villisian nahka on käsineidenteko materiaalien huippuluokkaa. Tätä luksus nahkaa saa metsästää vain tietyn pienen määrän vuodessa. Me saamme nahan sivutuotteena ruokateollisuudesta. Tämä korkealaatuinen nahka on sametinpehmeää ja joustavaa.

Käsineen varsi on noin 3 cm pitkä.

Villieläinten nahoissa näkyy elämää ja tämä tekee jokaisesta parista uniikin.

Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahkat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-11-26

En tiedä kuinka tulee käytettyä, mutta tulihan hankittua. Paljon on hanskoja kaapissa muutenkin

Kirjoittaja: 2020-10-02

Pyöräilyyn erinomainen käsine, salille vähän turhan pramea. Sopii myös vespalla ajeluun!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote: