Erkki on perinteinen ajokäsine kosketusnäyttöominaisuudella.

ERKKI Kosketusnäyttökäsine Lambnappa Unlined BLACK

ERKKI TS-Lambnappa-BLACK-Unlined-7,5
119,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Erkki on perinteinen ajokäsine kosketusnäyttöominaisuudella.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Erkki on perinteinen ajokäsine kosketusnäyttöominaisuudella. Käsineessä on pilkkukoriste perforointeja ja nappikiinnitys. Klassisen muotoilunsa ansiosta Erkki-ajokäsineet sopivat niin autoiluun kuin arkeenkin.

Käsineet on valmistettu käsityönä ompelukoneella, karvalampaannapasta. Karvalampaannappa on kiiltävää ja pehmeää. Käsine on vuoriton, joten mokkanahan tuntee ihanasti iholla. Vuorittomissa käsineissä jää myös hyvä kosketustuntuma, mikä tekee Erkistä sopivan ajamiseen.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden.
Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.

Huom. Jotkut paksulla panssarilasilla suojatut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.


Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-06

Laadukkaat vuorittomat driver-käsineet ovat tulleet myös korona-aikana tarpeeseen, kun kaupungilla liikkuessa on kiva pitää käsineitä, vaikkei sinänsä lämpötilan puolesta muuten niitä tarvitsisi. Mitään moitteita minulla ei varsinaisesti ole.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote: