Suomalaisesta hirvestä valmistetut käsineet lämmittämään käsiäsi talvipakkasilla. 

+ 6 kuvaa lisää
+ 9 kuvaa lisää

FRANS Elk Cashmere blend COGNAC/BLACK

FRANS-Elk-COGNAC/BLACK-55%Cashmere45%Wool-10
139,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Suomalaisesta hirvestä valmistetut käsineet lämmittämään käsiäsi talvipakkasilla. 

Hirvennahkaa Hirvennahka on materiaalina samettisen pehmeää ja paksua. Nahalla on uniikki rakenne, joka tekee siitä hengittävän, lämmittävän ja silti erittäin kestävän. Koska nahka on paksua, niin kaikissa siitä valmistetuissa käsineissä on vastasauma, joka tekee käsineestä sporttisemman.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Suomalaista hirvennahkaa
  • Neulosvuori 55% cashmerea 45% villaa
  • Valmistettu käsityönä

Suomalaisesta hirvestä valmistetut käsineet lämmittämään käsiäsi talvipakkasilla. Suomalainen hirvennahka on ekologinen ja eettinen materiaali, joka sopii täydellisesti käsineisiin. Hirvikannan säätely metsästämällä on välttämätöntä liikenneturvallisuuden sekä maa- ja metsätalouden vuoksi eli nahka on vain sivutuote. Tämä villieläimen nahka on kestävää ja lämmintä, ja siinä on kaunis rakenne. Koska nahka on paksua, kaikissa siitä valmistetuissa käsineissä on vastasauma, joka antaa käsineelle rennon ulkonäön. Käsine on helppo sovittaa moniin eri tyyleihin.
Käsineessä on villa-cashmere-sekoitevuori, joka lisää käsineen lämmittävyyttä. Villa tuo vuoriin kestävyyttä ja kosteuden eristystä ja cashmere tekee vuorista miellyttävän pehmeän ja lämpimän kädessä.
Kämmenselässä on kolme koristeommelta, jotka tuovat käsineeseen klassista ja hienovaraista koristetta. Käsineen sivussa on n. 2 cm halkio, jonka ansiosta käsine on helppo pukea käteen. Ranteessa kämmenpuolella kuminauha lisäämässä istuvuutta.

Käsineiden valmistuksessa on käytetty perinteistä pöytäleikkausmenetelmää. Siinä nahasta venytetään pois ylimääräinen venyvyys jättäen mukautumisvara. Tämä takaa käsineille täydellisen istuvuuden.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto