Suomalaisesta hirvestä valmistetut käsineet lämmittämään käsiäsi talvipakkasilla. 

+ 3 kuvaa lisää
+ 6 kuvaa lisää

FRANS Elk Cashmere blend FOREST GREEN

FRANS-Elk-FOREST GREEN-55%Cashmere45%Wool-7,5
139,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Suomalaisesta hirvestä valmistetut käsineet lämmittämään käsiäsi talvipakkasilla. 

Hirvennahkaa Hirvennahka on materiaalina samettisen pehmeää ja paksua. Nahalla on uniikki rakenne, joka tekee siitä hengittävän, lämmittävän ja silti erittäin kestävän. Koska nahka on paksua, niin kaikissa siitä valmistetuissa käsineissä on vastasauma, joka tekee käsineestä sporttisemman.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Suomalaisesta hirvestä valmistetut käsineet lämmittämään käsiäsi talvipakkasilla. Hirvennahka on materiaalina samettisen pehmeää ja paksua. Nahalla on uniikki rakenne, joka tekee siitä hengittävän, lämmittävän ja silti erittäin kestävän. Koska nahka on paksua, niin kaikissa siitä valmistetuissa käsineissä on vastasauma, joka tekee käsineestä sporttisemman. Käsine on siis helppo sovittaa hienompaan kuin kasuaalimpaan tyyliin.
Käsineessä on villa-cashmere-sekoitevuori, joka lisää käsineen lämmittävyyttä. Villa tuo vuoriin kestävyyttä ja kosteuden eristystä ja cashmere tekee vuorista miellyttävän pehmeän kädessä ja lämpimän.
Kämmenselässä on kolme koristeommelta, jotka tuovat käsineeseen klassista ja hienovaraista koristetta. Käsineen sivussa on n. 2 cm halkio, jonka ansiosta käsine on helppo pukea käteen. Ranteessa on myös kuminauha lisäämässä istuvuutta.

Käsineiden valmistuksessa on käytetty perinteistä pöytäleikkausmenetelmää. Siinä nahasta venytetään pois ylimääräinen venyvyys jättäen mukautumisvara. Tämä takaa käsineille täydellisen istuvuuden.


Reviews

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-06

Erittäin mukavat, pitävät talven kylmyyttä loitolla loistavasti ja sopivat monenkin puvun kanssa hyvin yhteen. Lisäksi ovat erittäin lämpimiä käyttöaikana, ja ovat pysyneet loistokunnossa vuoden ahkeran käytönkin jälkeen.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote