Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu klassikkokäsine on käsineiden ja nahkojen aatelia.

+ 1 kuvaa lisää

HEIKKI Peccary 100% Cashmere BLACK

HEIKKI-Peccary-BLACK-100%Cashmere-8
329,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu klassikkokäsine on käsineiden ja nahkojen aatelia.

Peccary-villisiannahkaa Peccary-villisiannahassa on ainutlaatuinen kuviointi, joka yhdessä nahan pehmeyden ja kestävyyden kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan käsinemateriaaliksi ja jokaisesta käsineestä ainutlaatuisen.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Käsineiden ja nahkojen Rolls-Royce on Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu klassikkokäsine. Heikki on käsine, joka kulkee sukupolvelta toiselle, isältä pojalle.

Villisiannahka on samettisen pehmeää ja kestävää. Parhaimmillaan käsineistä on iloa vuosikymmeniksi. Villieläinten nahoissa näkyy myös eläimen elettyä elämää. Tässä käsineessä yhdistyy kaksi ihanaa luksusmateriaalia. 100% cashmere-vuori on unelmanpehmeän tuntuinen, hengittävä ja lämmin.

Käsineet mahdollistavat myös vuorinvaihdon, jolloin voit nauttia omista käsineistäsi entistä pidempään! Käsineet on ommeltu käsin vain neulaa ja lankaa käyttäen. Käsin ommellessa saadaan tarkkaa ja huoliteltua jälkeä.

Käsineen varsi on noin 5 cm pitkä.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei menisi hukkaan.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-11-26

Ei moittimista, 3 sauson hanskat jo.

Kirjoittaja: 2020-09-29

Isoisältä sain ko. hanskat ylioppilaslahjaksi. Tuolloin en liiemmin arvostanut lahjaa. Tänä syksynä, vielä reilu 10 vuotta myöhemmin, samat hanskat käteen vetäessäni ne lämmittävät edelleen niin käsiä kuin mieltäkin - lähes joka päivä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto