Käsineiden ja nahkojen Rolls-Royce on Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu klassikkokäsine. 

+ 1 kuvaa lisää

HEIKKI Peccary Unlined BLACK

HEIKKI-Peccary-BLACK-Unlined-7,5
298,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Käsineiden ja nahkojen Rolls-Royce on Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu klassikkokäsine. 

Peccary-villisiannahkaa Peccary-villisiannahassa on ainutlaatuinen kuviointi, joka yhdessä nahan pehmeyden ja kestävyyden kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan käsinemateriaaliksi ja jokaisesta käsineestä ainutlaatuisen.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Peccary-villisiannahkaa (suom. pekari) 
  • Vuoriton
  • Klassinen musta väri
  • Ommeltu käsin
  • Valmistettu Euroopassa

Käsineiden ja nahkojen Rolls-Royce on Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu klassikkokäsine. Tämä on käsine, joka kulkee sukupolvelta toiselle, isältä pojalle. 

Villisiannahka on samettisen pehmeää ja kestävää. Parhaimmillaan käsineistä on iloa vuosiksi. Nahan rakenne on huokoista, joka tekee siitä erittäin lämpimän. Nahan kaunis rakenne yhdessä käytännällisten ominaisuuksien kanssa tekevät siitä uniikin ja erityisen materiaalin.

Sen lisäksi, että peccarynnahka on täydellistä käsineitä varten, sen tekee arvokkaaksi sen rajallinen saatavuus. Peccarynnahka on peräisin Perusta, joka on ainoa maa, joka saa myydä tätä arvokasta nahkaa. Amatsonin viidakossa elävät alkuperäiskansaan kuuluvat yhteiskunnat metsästävät eläintä sen lihan vuoksi. CITES-suojellun eläimen metsästäminen on sallittua ainoastaan hengissä pysymisen vuoksi. Eli villisikaa ei metsästetä sen nahan vuoksi, nahka on ainoastaan sivutuote. Jokainen pari on uniikki, sillä villieläinten nahoissa näkyy myös eläimen elettyä elämää.

Nahan loistava lämmöneristys sekä hengittävyys tekevät käsineistä miellyttävät läpi vuoden käytettäväksi. Keväästä syksyyn sekä talvella erityisesti ajokäsineenä. Vuorittomassa käsineessä nahan pehmeyden tuntee upeasti ihoa vasten. 

Perinteikkäässä mallissa on kolme koristeommelta kämmenselässä. Käsineen varsi on noin 5 cm pitkä, eli se peittää ranteen. Peccary-villisiannahkaksäineet on aina ommeltava käsin, koska nahka on suhteellisen paksua. Paksuuden vuoksi käsineet ommellaan vastasaumalla, eli sauma on niin ikään ulkopuolella. Nämä käsineet on siis ommeltu käsin vain neulaa ja lankaa käyttäen. Ompelu on erittäin tarkkaa ja aikaa vievää. Ompelija valmistaakin vain n. 2,5 käsineparia päivässä.

Yli 100 vaiheen huolellinen käsityö ja laadukkaat materiaalit tekevät näistä käsineistä loistavan sijoituksen.

Käsineiden kuuluu istua alkuun hyvin napakasti, jotta ne muotoutuisivat juuri käyttäjän käteen sopivaksii. Tärkein työvaihe käsineiden istuvuuden määrittämisessä on nahan leikkaus. Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Jokainen nahka käsitellään erikseen.  Suhteellisen pienikokoisen villieläimen nahat ovat hyvin vikaisia, niissä on paljon elämänjälkiä ja jopa reikiä. Nahan leikkaus muistuttakin palapeliä, kun kokenut leikkuri etsii oikein soveltuvat kohdat nahasta kullekin käsineen osalle. Nahat pystytään onneksi hyödyntämään tarkoin, koska käsineissä on paljon pieniä osia sormien väleihin. 


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2021-09-12

Hanskat istuu käteen kuin valettu. Vahva suositus, jos laatu käsineitä haluaa. Ostin kahdet ja lisää tulen ostamaan vielä.<br /> <br /> Palvelu liikkeessä Erinomaista!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto