Perinteet ja nykyaika yhdistyvät näissä neulosselkäisissä käsineissä, jotka toimivat kosketusnäytöllä!

+ 10 kuvaa lisää
+ 13 kuvaa lisää

IIVO Kosketusnäyttökäsine Nappa/cotton Unlined NATURAL/CAMEL

IIVO TS-Nappa/cotton-NATURAL/CAMEL-Unlined-7,5
119,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Perinteet ja nykyaika yhdistyvät näissä neulosselkäisissä käsineissä, jotka toimivat kosketusnäytöllä!

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

 • Lampaannappaa
 • Etiopialaista karvalammasta
 • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
 • Vuoriton
 • Kosketusnäyttöominaisuus etusormessa ja peukalossa
 • Kämmenselässä neulos
 • Kämmenen puolella nahkaa
 • Keskihalkio kämmenselän ranteen kohdalla
 • Sisäsauma
 • Koneommeltu käsityönä
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Valmistettu käsityönä alusta loppuun

Tässä käsineessä yhdistyvät klassisuus ja nykyaika. Tällaista käsinettä tulee hakemaan niin vanhempi kuin nuorempi sukupolvi. Neulottu kämmenselkä on taidokasta ja laadukasta puuvillalangasta virkattua käsityötä. Kämmenosa on karvalammasta, jossa on leikitelty tyylikkäillä leikkauksilla, jotka tuovat käsineeseen sporttistakin ilmettä. Karvalammasta on lisätty myös koristamaan kämmenselän ranneosuutta, johon on lisätty keskihalkio – tämä tuo käsineeseen niin lisäistuvuutta kuin kivan yksityiskohdan. Tämän johdosta isompikin kello voi mahtua paremmin käytettäessä käsineitä. Etusormesta ja peukalosta löytyy myös käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. Tämä on vuoriton käsine, jossa voit tuntea miellyttävän nahan ja keveän puuvillan ihoasi vasten.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden.
Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei menisi hukkaan.

Huom. Jotkut paksulla panssarilasilla suojatut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-08

Ostin Iivo-käsineet välikauden käyttötarkoitukseen, jolloin kylminä syyspäivinä kosketusnäytön käyttäminen on erinomainen ominaisuus ja hyvin poikkeuksellinen oivallus nahkakäsineisiin. Käsineiden istuvuus tuttua Sauson laatua, jolloin "fits like a glove" sanonta tulee helposti kyseeseen.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote: