Haluatpa käyttää käsineitä ajaessasi tai muuten vain tuoda näyttävyyttä tyyliisi, tämä malli on sekä tyylikäs että käytännöllinen vaihtoehto. Kosketusnäytöllä toimiva käsine on valmistettu ohuesta lammasnapasta ja se on erittäin pehmeää ja hengittävää.

+ 3 kuvaa lisää

JONNE Kosketusnäyttökäsine Lambnappa Unlined NAVY

JONNE TS-Lambnappa-NAVY-Unlined-9
129,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Haluatpa käyttää käsineitä ajaessasi tai muuten vain tuoda näyttävyyttä tyyliisi, tämä malli on sekä tyylikäs että käytännöllinen vaihtoehto. Kosketusnäytöllä toimiva käsine on valmistettu ohuesta lammasnapasta ja se on erittäin pehmeää ja hengittävää.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille
Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle. Takuu on voimassa 12 kuukautta.
Lisätietoja ja ehdot >
Jaa share

Muut värit

  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • Kosketusnäyttöominaisuus
  • Ajokäsine-malli
  • Nahalla päällystetty painonappi
  • Perforoinnit somistavat sormia

Haluatpa käyttää käsineitä ajaessasi tai muuten vain tuoda näyttävyyttä tyyliisi – Jonne on oiva vaihtoehto! Malli on käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuutensa ansiosta ja vuoriton malli tuntuu ihanan kevyeltä ja pehmeältä ihoa vasten. Nahka on kiiltävää karvalampaan nappaa, joka on pehmeää ja silti kestävää. Käsineeseen on tehty näyttäviä leikkauksia sormiin, jossa on perforoitua pintaa ja samaa ideaa on käytetty ranteen somisteessa, jossa on nepparikiinnitys. Ranteen pituus on noin 3 cm.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden.
Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.

Huom. Jotkut paksulla panssarilasilla suojatut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-12-23

5/5

Kirjoittaja: 2020-11-26

Toimii puhelimen kanssa ja siitä plussaa! Pidän käsineitä tärkeänä osana asukokonaisuutta ja panostus kannatti

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto