Miesten lyhytvartinen peccary-villisiannahkakäsine.

+ 14 kuvaa lisää
+ 17 kuvaa lisää

KRISTIAN Peccary Unlined SIERRA

KRISTIAN-Peccary-BLACK-Unlined-7,5
229,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Miesten lyhytvartinen peccary-villisiannahkakäsine.

Peccary-villisiannahkaa Peccary-villisiannahassa on ainutlaatuinen kuviointi, joka yhdessä nahan pehmeyden ja kestävyyden kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan käsinemateriaaliksi ja jokaisesta käsineestä ainutlaatuisen.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Peccary-villisiannahkakäsine
  • Lyhytvartinen
  • Vuoriton
  • Eurooppalaista käsityötä

Lyhytvartinen käsine pehmeästä peccarynnahasta on loistava käsine keväästä syksyyn käytettäväksi. Vuorittomassa käsineessä on hyvä tuntuma, joten tämä käsine sopii myös loistavasti ajokäsineeksi. Ranteen sisäpuolella on kuminauha lisäämässä ranteen istuuvutta ja helpottamassa käteen pukemista.

Käsityönä pöytäleikkausmenetelmällä valmistettu käsine on hyvin istuva ja kestävä. Näistä käsineistä on iloa moniksi vuosiksi!


Reviews

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote