Peurannahasta käsityönä valmistetut miesten talvikäsineet, joissa villavuori.

+ 4 kuvaa lisää
+ 7 kuvaa lisää

LASSE Deer 100% Wool BLACK

LASSE-Deer-BLACK-100%Wool-7,5
159,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Peurannahasta käsityönä valmistetut miesten talvikäsineet, joissa villavuori.

Peurannahkaa Nahan pinnassa on kaunis rakenne. Peurannahka on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten, joten sitä käytetään useissa vuorittomissa käsineissä. Suomesta saatavan peurannahan määrä on hyvin rajoitettu, joten täydennämme valikoimaa Yhdysvalloista saadulla peuralla.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Peurannahkaa
  • Vuori 100% villaa
  • Kämmenselässä kolme koristeommelta
  • Kiristyssolki painonapilla, kaksi eri kireyttä
  • Vastasauma
  • Suunniteltu Helsingissä
  • Valmistettu Euroopassa

Miesten nahkakäsine, jonka rennon ja sporttisen ulkonäön saa aikaan kauniin mattapintainen peurannahka, käytännöllinen kiristysolki ja ranteensuusta pilkistävä villavuori.

Peurannahka on käsineissä pehmeää, kestävää ja lämmittävää. Vilinä elävän eläimen nahka saadaan sivutuotteena metsästyksestä. Emme käytä tarhattujen eläinten nahkoja käsineissämme.

Neulosvuori 100% villasta on lämmittävä vuorimateriaali, jonka ominaisuuksiin kuuluu myös hyvä kosteudensiirtokyky.

Käsityönä valmistettujen käsineiden parhaisiin puoliin kuuluu kestävyyden ohella hyvä istuvuus. Käsineet muotoutuvat käytössä sopiviksi juuri käyttäjänsä käteen. Käsineiden kuuluukin aluksi istua napakasti.

Vinkki! Asiakkaidemme käytössä on vuorinvaihtopalvelu eli puhki kuluneet vuorit voi tarvittaessa vaihtaa uusiin. Tämä lisää käsineen käyttöikää ja -mukavuutta huomattavasti - nahka kun on paljon kestävämpi kuin luonnonkuituiset neulosvuorit.


Reviews

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote