Joka tyyliin sopivat käsineet kylmiä kelejä varten. Valmistettu käsityönä kestävästä peurannahasta ja lämpimästä cashmere-villaneuloksesta.

+ 2 kuvaa lisää
+ 5 kuvaa lisää

MAX Deer Cashmere blend CORK

MAX-Deer-CORK-55%Cashmere45%Wool-10,5
159,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Joka tyyliin sopivat käsineet kylmiä kelejä varten. Valmistettu käsityönä kestävästä peurannahasta ja lämpimästä cashmere-villaneuloksesta.

Peurannahkaa Nahan pinnassa on kaunis rakenne. Peurannahka on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten, joten sitä käytetään useissa vuorittomissa käsineissä. Suomesta saatavan peurannahan määrä on hyvin rajoitettu, joten täydennämme valikoimaa Yhdysvalloista saadulla peuralla.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Peuranappaa
  • Nahkan alkuperämaa on Yhdysvallat
  • 55% cashmere45% villavuori
  • Varren pituus 2" (n.5cm)
  •  Kämmenselässä kolme koristeommelta
  • Käsin ommeltu
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Valmistettu Euroopassa
  •  Käsityönä valmistettu alusta loppuun

Käsineisiin täydellisesti sopiva peuran nahka on materiaalina pehmeää, ohutta ja hyvin hankausta kestävää. Se myös hengittää hyvin, mutta pitää kuitenkin lämpöä.

Käsineessä on neulosvuori lämpimästä villa-cashmeresekoitteesta, joka tuo käsineeseen lisää lämpöä. Kestävä ja lämmittävä villa yhdistettynä pehmeään cashmereen muodostaa todella lämmittävän ja miellyttävän vuorin iholla.Kämmenselän puolella on kolme käsin tikattua koristeommelta.

Ranteessa on kämmenpuolella kuminauha, joka lisää ranteen istuvuutta. Varren pituus on n. 5cm eli se peittää hyvin ranteen.

Käsineiden täydellisen istuvuuden varmistamiseksi ne on valmistettu käyttäen vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää. Tätä menetelmää käyttämällä leikkurimestari venyttää nahasta ylimääräisen venyvyden, mutta jättää juuri sopivasti venymisvaraa, jotta käsine muotoutuu käyttäjänsä käteen. 


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2021-10-11

Hyvin istuva muoto ja siten miellyttävä käyttää. Viimeistelty ompelu ja mukava vuori. Olen hyvin tyytyväinen.

Kirjoittaja: 2020-12-29

Erittäin mukavat kädessä!

Kirjoittaja: 2020-12-19

Aivan loistava tuote!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto