Käsinommellut käsineet kylmiä kelejä varten samettisen mattaisesta peurannahasta. Kaunis tummanvihreä väri, joka sopii kaikenlaisiin tyyleihin.

+ 4 kuvaa lisää
+ 7 kuvaa lisää

MAX Deer Cashmere blend OLIVE

MAX-Deer-55%Cashemre45%Wool-OLIVE-7,5
159,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Käsinommellut käsineet kylmiä kelejä varten samettisen mattaisesta peurannahasta. Kaunis tummanvihreä väri, joka sopii kaikenlaisiin tyyleihin.

Peurannahkaa Nahan pinnassa on kaunis rakenne. Peurannahka on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten, joten sitä käytetään useissa vuorittomissa käsineissä. Suomesta saatavan peurannahan määrä on hyvin rajoitettu, joten täydennämme valikoimaa Yhdysvalloista saadulla peuralla.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Peuranappaa
  • Nahkan alkuperämaa on Yhdysvallat
  • 55% cashmere45% villavuori
  • Varren pituus 2" (n.5cm)
  •  Kämmenselässä kolme koristeommelta
  • Käsin ommeltu
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Valmistettu Euroopassa
  •  Käsityönä valmistettu alusta loppuun

 Käsineisiin täydellisesti sopiva peuran nahka on materiaalina pehmeää, ohutta ja hankausta kestävää.

Käsineessä on villa-cashmeresekoitevuori. Kestävä ja lämmittävä villa yhdistettynä pehmeään cashmeriin muodostaa miellyttävän vuorin iholla.

Kämmenselän puolella on kolme koristeommelta. Ranteessa on resori, joka lisää istuvuutta. Varren pituus on n. 5 cm eli se peittää ranteen.

Käsineiden täydellisen istumisen varmistamiseksi ne on valmistettu käyttäen vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää. Siinä ylimääräinen venyvyys venytetään käsin pois nahasta, mutta kuitenkin jätetään varaa muotoutua käyttäjänsä käteen. Tämän ansiosta käsine ei myöskään venähdä, vaikka se onkin kauan käytössä.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-11-26

Olen pitkään käyttänyt Sauson käsineitä ja halusin tällä kertaa jotain hieman erilaista. Usein tulee ostettua pelkkää mustaa, mutta tämä väri oli mielestäni erittäin hieno ja sopii Suomen syksyyn! :) Peurannahka oli oikein loistava valinta ja käsituntuma erinomainen!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote