Näyttävät kynsikkäät täydentämään lookiasi tai tuomaan lisäpotkua juhla-asuusi. 

MIKO Lambnappa Unlined BLACK

MIKO-Lambnappa-BLACK-Unlined-7,5
99,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Näyttävät kynsikkäät täydentämään lookiasi tai tuomaan lisäpotkua juhla-asuusi. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Jaa share

Sakari Sauso Oy - käsityönä valmistettuja nahkahanskoja vuodesta 1929

Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Sukupolvelta toiselle siirtynyttä laadusta, istuvuudesta ja kestävyydestä tunnettua käsinevalmistusta jatkaa tänä päivänä hänen pojanpoikansa Sakari Sauso.

Näyttävät kynsikkäät täydentämään lookiasi tai tuomaan lisäpotkua juhla-asuusi. Pehmeä ja ohut lammasnappa tuntuu miellyttävältä iholla tässä vuorittomassa käsineessä. Kämmenselän puolella on neljä koristeniittiä tuomaan lisäsäihkettä ja kolme kaarrettua koristeommelta, joiden välissä on pehmusteet.  Kämmenselän puolella ranteessa on myös painettu SAUSO- logo.

Käsineiden valmistuksessa on käytetty vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää, jolla varmistetaan käsineiden täydellinen istuvuus. Siinä käsinenahasta venytetään käsin ylimääräinen venyvyys pois ja jätetään varaa muotoutua käyttäjänsä käteen. Näin käsine myös säilyttää hyvin muotonsa eikä venähdä pitkänkään käytön jälkeen. Nahkaleikkurin tehtävä on hyödyntää nahat tarkoin, jotta arvokasta materiaalia ei menisi hukkaan.