Näyttävät kynsikkäät täydentämään lookiasi tai tuomaan lisäpotkua juhla-asuusi. 

MIKO Lambnappa Unlined BLACK

MIKO-Lambnappa-BLACK-Unlined-7,5
99,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Näyttävät kynsikkäät täydentämään lookiasi tai tuomaan lisäpotkua juhla-asuusi. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Näyttävät kynsikkäät täydentämään lookiasi tai tuomaan lisäpotkua juhla-asuusi. Pehmeä ja ohut lammasnappa tuntuu miellyttävältä iholla tässä vuorittomassa käsineessä. Kämmenselän puolella on neljä koristeniittiä tuomaan lisäsäihkettä ja kolme kaarrettua koristeommelta, joiden välissä on pehmusteet.  Kämmenselän puolella ranteessa on myös painettu SAUSO- logo.

Käsineiden valmistuksessa on käytetty vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää, jolla varmistetaan käsineiden täydellinen istuvuus. Siinä käsinenahasta venytetään käsin ylimääräinen venyvyys pois ja jätetään varaa muotoutua käyttäjänsä käteen. Näin käsine myös säilyttää hyvin muotonsa eikä venähdä pitkänkään käytön jälkeen. Nahkaleikkurin tehtävä on hyödyntää nahat tarkoin, jotta arvokasta materiaalia ei menisi hukkaan.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: