Ajattomat käsineet kevääseen ja syksyyn. 

OSMO Lambnappa 100% Silk SADDLE BROWN

OSMO-Lambnappa-SADDLE BROWN-100%Silk-7,5
119,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Ajattomat käsineet kevääseen ja syksyyn. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Ajattomat käsineet kevääseen ja syksyyn. Joustava ja pehmeä lammasnappa yhdistettynä miellyttävään silkkivuoreen takaa luksustuntuman kädessä.  Silkillä on hyvä lämmöneristyskyky, joten se lämmittää myös viileämmillä keleillä. Se kuitenkin tuntuu miellyttävän viileältä iholla, joten käsine ei ole tukala, vaikka käsi hikoaisikin. Kämmenselän puolella on kolme koristeommelta tuomaan hienostunutta koristetta. Varren pituus on n. 2,5 cm, eli se peittää ranteen, joka lisää käsineen lämmittävyyttä. Käsine on ommeltu käyttäen vastasaumaa, joka tuo käsineeseen hieman sporttisen ilmeen.

Käsineiden täydellisen istuvuuden takaamiseksi käsineiden valmistuksessa on käytetty vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää. Siinä nahasta poistetaan ylimääräinen venyvyys jättäen varaa muotoutua käyttäjänsä käteen.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: