Miesten ratsastuskäsine lampaan nappanahasta. Valmistettu käsityönä.

+ 2 kuvaa lisää
+ 5 kuvaa lisää

PAULI Lambnappa Unlined SADDLE BROWN/BLACK

PAULI-Lambnappa-S. BROWN/BLACK-Unlined-7,5
139,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Miesten ratsastuskäsine lampaan nappanahasta. Valmistettu käsityönä.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Miesten ratsastushanska. Ohuesta lampaan nappanahasta käsityönä valmistetulla käsineellä säilytät hyvän tuntuman. Käsine tuntuu kuin toiselta iholta. Vuoriton käsine on kevyt ja hengittävä.

Tätä tyylikästä käsinettä voi käyttää niin ratsastukseen kuin arjessakin asusteena. 

Ranteessa kämmenselän puolella oleva tarrakiinnitys lisää käsineen istuvuutta ja tuo erivärisenä yksityiskohtana piristyksen myös ulkonäöllisesti ja jatkaen samaa linjaa sormien vahvikkeisiin.

Käsineiden täydellisen istumisen varmistamiseksi ne on valmistettu käyttäen vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää. Siinä ylimääräinen venyvyys venytetään käsin pois nahasta, mutta kuitenkin jätetään varaa muotoutua tulevan käyttäjänsä käteen.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: