Miesten metsästyskäsine hirvennahasta. Valmistettu käsityönä.

+ 6 kuvaa lisää
+ 9 kuvaa lisää

PYRY Jahtikäsine Elk 100% Wool DARK BROWN

PYRY Jahtikäsine-Elk-D. BROWN-100%Wool-7,5
149,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Miesten metsästyskäsine hirvennahasta. Valmistettu käsityönä.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Suomalaista hirvennahkaa
  • Neulosvuori 100 % villaa
  • Eurooppalaista käsityötä
  • Liipaisinsormelle aukko

Miesten hirvennahasta käsin valmistettu metsästyskäsine. Hirvennahka on suhteellisen paksu nahka, joka tekee siitä lämpimän ja tiiviin materiaalin. Villaneulosvuori lisää lämmittävyyttä. Hengittävät luonnonmateriaalit pitävät kädet kuivina ja lämpiminä.

Oikean käden etusormessa on liipaisinsormelle aukko ja huppu, jonka saa pysymään auki käännettynä tarrakiinnityksellä.

Ranteen ympäri ommeltu kuminauha sekä ranteessa säädettävä tarranauha.


Reviews

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote