Lampaan nappaa

Etiopialaista karvalammasta

Vuoriton

Kämmenselän puolelta painettua leopardikuviota

Kämmenen puolelta mustaa nappanahkaa

Ranteen ympärillä kuminauha

Sisäsauma

Koneommeltu käsityönä

Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä

Valmistettu Euroopassa

Valmistettu käsityönä alusta loppuun

RENE Lambnappa Unlined LEOPARD/BLACK

RENE-Lambnappa-LEOPARD/BLACK-Unlined-7,5
109,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Lampaan nappaa

Etiopialaista karvalammasta

Vuoriton

Kämmenselän puolelta painettua leopardikuviota

Kämmenen puolelta mustaa nappanahkaa

Ranteen ympärillä kuminauha

Sisäsauma

Koneommeltu käsityönä

Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä

Valmistettu Euroopassa

Valmistettu käsityönä alusta loppuun

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Näyttävät käsineet juhlaan ja arkeen täydentämään rohkeaa tyyliäsi. Tässä vuorittomassa käsineessä ohuen ja pehmeän karvalampaannahan tuntee miellyttävästi iholla. Keveytensä ansiosta tämä on hyvä valinta lämpimämmille säille.
Kämmenselän puolella on tyylikästä painettua leopardikuviota ja kämmenen puolella on mustaa nahkaa. Käsine on muuten malliltaan yksinkertainen, joten upea leopardikuvio pääsee loistamaan.  Ranteen ympärillä on kuminauha, joka lisää istuvuutta.

Käsineiden valmistuksessa on käytetty vuosi satoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää, jossa ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta käsin pois. Käsinenahkaan jätetään kuitenkin varaa muotoutua käyttäjänsä käteen. Nahka on myös leikattu huolellisesti, jotta arvokasta materiaalia ei menisi hukkaan. Tämän menetelmän ansiosta voimme taata täydellisesti istuvat käsineet, jotka eivät venähdä pitkänkään käytön jälkeen.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: