Pehmeästä ja ohuesta karvalampaannahasta valmistetut puhtaan valkoiset käsineet, jotka sopivat erityisesti etiketin vaativiin tilaisuuksiin ja juhliin. 

SAULI Lambnappa Unlined WHITE

SAULI-Lambnappa-WHITE-Unlined-7,5
139,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Pehmeästä ja ohuesta karvalampaannahasta valmistetut puhtaan valkoiset käsineet, jotka sopivat erityisesti etiketin vaativiin tilaisuuksiin ja juhliin. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Pehmeästä ja ohuesta karvalampaannahasta valmistetut puhtaan valkoiset käsineet, jotka sopivat erityisesti etiketin vaativiin tilaisuuksiin ja juhliin. Käsine on vuoriton, joten nahkaa tuntuu miellyttävältä kädessä – kuin toinen iho! Keveytensä ansiosta käsine soveltuu hyvin myös lämpimiin säihin. Nahka on myös käsitelty vettä ja likaa hylkiväksi, joten käsineet kestävät hyvin sään kuin sään.
Kämmenselän puolella on kolme koristeommelta tuomassa klassista ja hienovaraista koristetta. Malli on muuten yksinkertainen ja ompelussa on käytetty sisäsaumaa, joka tekee käsineestä elegantin siron kädessä.

Jotta käsineet istuisivat täydellisesti, niiden valmistuksessa on käytetty perinteistä pöytäleikkausmenetelmää. Siinä nahasta venytetään käsin pois ylimääräinen venyvyys jättäen kuitenkin muotoutumisvara. Tämän ansiosta käsine pitää hyvin muotonsa eikä venähdä pitkänkään käytön jälkeen.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-03

Tyylikäs, ajaton... You name it

Kirjoittaja: 2020-10-02

Loistava pari iltajuhliin, näitä pareja näkyy useammat linnan juhlissa vuosittain. :) Myymälästä kysyessä viime vuonna oli juhlissa yli kymmenet.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote: