Jos haluat omistaa yhdet klassiset peruskäsineet, nämä voisivat olla valintasi. 

TOMMI Lambnappa Cashmere blend BLACK

TOMMI-Lambnappa-BLACK-55%Cashmere45%Wool-7,5
129,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Jos haluat omistaa yhdet klassiset peruskäsineet, nämä voisivat olla valintasi. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Jos haluat omistaa yhdet klassiset peruskäsineet, nämä voisivat olla valintasi. Siisti, ryhdikäs ja ajaton malli sopii asuun kuin asuun. Käsinommellut koristeompeleet tuovat tyylikkään yksityiskohdan. Käsineessä on käytetty step-saumaa, josta tunnistaa aidon ammattilaisen, joka vaatii tarkkaa silmää, jotta sauma olisi suoraa ja siistiä jälkeä. Vuori on 55% cashmerea ja 45 % villaa. Cashmere antaa käsineeseen ihanan pehmeyden ja villa tuo vuoriin lisävahvuutta ja lämpöä.

Käsineet käyvät läpi noin 100 eri käsityövaihetta ja yhteen pariin käsineitä menee noin 40 metriä lankaa. Valmistuksessa on käytetty perinteistä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää, jossa nahan ylimääräiseen venyvyys venytetään pois jättäen kuitenkin varaa luonnolliselle muotoutumiselle käyttäjän kädessä. Tällä tavoin käsine ei venähdä ajan saatossa ja säilyttää istuvan muotonsa.


Reviews

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-11-26

Mukavat hanskat, ei valittamista. Kiva tukea suomalaista.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote