Tyylikkäät mustat miesten käsineet pehmeästä peurannahasta. Lyhyvartinen käsine sopii hyvin välikausikäsineeksi ja ajokäsineeksi.

TUUKKA Deer Unlined BLACK

TUUKKA-Deer-BLACK-Unlined-8,5
129,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Tyylikkäät mustat miesten käsineet pehmeästä peurannahasta. Lyhyvartinen käsine sopii hyvin välikausikäsineeksi ja ajokäsineeksi.

Peurannahkaa Nahan pinnassa on kaunis rakenne. Peurannahka on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten, joten sitä käytetään useissa vuorittomissa käsineissä. Suomesta saatavan peurannahan määrä on hyvin rajoitettu, joten täydennämme valikoimaa Yhdysvalloista saadulla peuralla.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Peurannahka, alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Vuoriton
  • Lyhyt varsi, paljastaa ranteen
  • Perforointeja kämmen- ja selkäpuolella
  • Vastasauma
  • Kuminauha ranteessa kämmenpuolella
  • Kämmenselän puolelta kaarevaan muotoon ommeltu ranteensuu
  • Valmistettu käsityönä Pecsissä, Unkarissa

Pehmeä ja kauniin mattapintainen peurannahka on samaan aikaan tyylikäs ja rento. Kiinnostava muotoilu ja miellyttävä nahka tekevät tästä mallista suositun välikausi- ja ajokäsineen. Kaarevaan muotoon ommeltu ranne sopii erityisen hyvin rannekellon kanssa.

Peurannahka soveltuu hyvin käsineiden valmistukseen sen pehmeyden ja kestävyyden ansiosta. Nahan hieno rakenne antaa käsineille tyylikkään ja samalla rennon ilmeen.

Helsingissä suunnitellut käsineet on valmistettu erityisesti kaupunkikäyttöön sopiviksi. Perforoinnit tuovat käsineeseen hengittävyyttä, jonka ansiosta käsineet ovat kevyet kädessä ja niitä on mukavaa pitää kädessä julkisissa sisätiloissa, kuten kauppakeskuksissa, ja ne sopivat hyvin myös ajokäsineiksi.

Käsityönä valmistetut käsineet ovat kestävä investointi. Vuosisatoja vanhalla pöytäleikkausmenetelmällä nahat venytetään erikseen, niin että niihin jää juuri oikean verran muotoutumisvaraa. Käsineiden kuuluunkin aluksi istua napakasti - käsine muotoutuu käytössä sopivaksi. 


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto