Ajaton klassikko, jota tulee hakemaan niin vanha kuin nuori sukupolvi. 

VILJO Nappa/cotton Unlined BLACK

VILJO-Nappa/cotton-BLACK-Unlined-7,5
95,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Ajaton klassikko, jota tulee hakemaan niin vanha kuin nuori sukupolvi. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Ajaton klassikko, jota tulee hakemaan niin vanha kuin nuori sukupolvi. Virkattu puuvillainen kämmenselkä on ihanan kevyt ja hengittävä ja taitavan ammattilaisen käsityötä. Kämmen on valmistettu kiiltävästä karvalampaan nappanahasta. Ranteessa on keskellä pieni halkio. Käsine sopii erityisen hyvin lämpimillä ilmoilla hyväksi hygieniasuojaksi ja on silti hengittävä ja miellyttävä käyttää. 

Käyttämällä perinteistä pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan juuri täydellinen istuvuus. Käsinenahasta on käsin venytetty ylimääräinen venyvyys jättäen kuitenkin muotoutumisvaran. Tämä takaa myös sen, että nahka ei venähdä pitkänkään käytön jälkeen.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: