Tähän vuorittomaan ajokäsineeseen kevyen henkäyksen tuo virkattu kämmenselkä, jossa on ajokäsineen tapaan neljä hengitysreikää. 

+ 1 kuvaa lisää

VILLE Nappa/cotton Unlined BROWN

VILLE-Nappa/cotton-BROWN-Unlined-7,5
139,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Tähän vuorittomaan ajokäsineeseen kevyen henkäyksen tuo virkattu kämmenselkä, jossa on ajokäsineen tapaan neljä hengitysreikää. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Tähän vuorittomaan ajokäsineeseen kevyen henkäyksen tuo virkattu kämmenselkä, jossa on ajokäsineen tapaan neljä hengitysreikää. Kyseinen virkkaus on hyvin tarkkaa ja vaativaa käsityötä, jonka taitavat vain ammattilaiset. Ranteessa, kämmenselän puolella istuvuutta lisää neppariyksityiskohta. Kämmenpuoli on kiiltävää karvalampaan nappanahkaa ja kämmenen keskellä ja peukalossa on perforoidut yksityiskohdat.

Käyttämällä perinteistä pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan juuri täydellinen istuvuus. Käsinenahasta on käsin venytetty ylimääräinen venyvyys jättäen käyttäjälle muotoutumisvaran. Tämä takaa myös sen, että nahka ei venähdä pitkänkään käytön jälkeen.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: