Miesten mustat talvirukkaset ylellisen pehmeästä peurannahasta. Sisustana pehmeä kaninturkisvuori. Reilu varren pituus ja rannekuminauha pitävät viiman ja kylmän loitolla. Rannekuminauha helpottaa rukkasen mahtumista takin hihan sisään.

EMMET Deer Rabbit BLACK

EMMET-Deer-Rabbit-BLACK-XS
159,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Miesten mustat talvirukkaset ylellisen pehmeästä peurannahasta. Sisustana pehmeä kaninturkisvuori. Reilu varren pituus ja rannekuminauha pitävät viiman ja kylmän loitolla. Rannekuminauha helpottaa rukkasen mahtumista takin hihan sisään.

Peurannahkaa Nahan pinnassa on kaunis rakenne. Peurannahka on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten, joten sitä käytetään useissa vuorittomissa käsineissä. Suomesta saatavan peurannahan määrä on hyvin rajoitettu, joten täydennämme valikoimaa Yhdysvalloista saadulla peuralla.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Peurannahkaa
  • Kaninturkisvuori
  • Materiaalit saatu sivutuotteena elintarviketuotannosta
  • Valmistettu käsityönä Euroopassa

Malliltaan yksinkertaisen tyylikkäät talvirukkaset sopivat hyvin sille, joka ei halua valita tyylikkyyden, mukavuuden ja lämmön väliltä. Tämä rukkasmalli on mahdollisesti pehmein kaikista rukkasistamme. 

Peuran nahka on rakenteeltaan tiivistä, kestävää ja hyvin pehmeän tuntuista. Kanivuori lämmittää kovilla pakkasilla.

Reilu varren pituus ja rannekuminauha pitävät viiman ja kylmän loitolla. Rannekuminauha helpottaa rukkasen mahtumista takin hihan sisään.

Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto