Miesten klassinen tummanruskea nahkakäsine. Käsineessä on kämmenpuolella käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. 

ASSERI Kosketusnäyttökäsine Lambnappa MOCCA Cashmere blend

ASSERI TS-Hairsheepnappa-55cashmere45wool-MOCCA-7,5
135,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Miesten klassinen tummanruskea nahkakäsine. Käsineessä on kämmenpuolella käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. 

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille
Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle. Takuu on voimassa 12 kuukautta.
Lisätietoja ja ehdot >
Jaa share

Muut värit

Asseri on klassinen käsine kolmella käsin ommellulla koristeompeleella. Käsineessä on kämmenpuolella käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. Näin sinun ei tarvitse kylmän säänkään tullen riisua käsinettäsi, esimerkiksi puhelimeesi vastatessa.

Karvalampaannappa on kauniin kiiltävää ja joustavaa. Valitsemalla napakan istuvuuden voi taata sen, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä.

Käsineet on ommeltu ompelukoneella käsityönä käyttäen step-saumaa, joka on erityistä tarkkuutta vaativa sauma, jonka osaavatkin vain parhaat ammattilaiset. Käsityönä valmistettuna saadaan aina mahdollisimman tarkkaa ja huoliteltua jälkeä. Jokainen pari on uniikki ja vuorien takaa löytyykin ompelijasi puumerkki.

Vuorissa on 55 % cashmerea ja 45 % villaa. Näiden kahden kuidun sekoite takaa pehmeät ja lämpimät vuorit käsineisiin. Neulosvuori kuluu nahkaa nopeammin, joten käsineen vuori on mahdollista vaihtaa, jolloin käsineistä voi nauttia entistä pidempään!

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Valitse siksi aina alkuun napakka koko.
Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei menisi hukkaan.

Huom. Jotkut paksulla panssarilasilla suojatut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto