Kosketusnäytöllä toimivat nahkakäsineet lämpimällä cashmerevuorilla sopivat loistavasti syksystä kevääseen.. Ohut nahka ja pehmeä cashmerevuori tekevät käsineistä erittäin miellyttävät ja pehmeät kädessä.

VEETI Kosketusnäyttökäsine Lambnappa SADDLE BROWN Cashmere blend

VEETI TS-Hairsheepnappa-55%Cashmere45%Wool-SADDLE BROWN-8
149,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Kosketusnäytöllä toimivat nahkakäsineet lämpimällä cashmerevuorilla sopivat loistavasti syksystä kevääseen.. Ohut nahka ja pehmeä cashmerevuori tekevät käsineistä erittäin miellyttävät ja pehmeät kädessä.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille
Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle. Takuu on voimassa 12 kuukautta.
Lisätietoja ja ehdot >
Jaa share

Muut värit

Kosketusnäytöllä toimivat nahkakäsineet lämpimällä cashmerevuorilla sopivat loistavasti syksystä kevääseen.. Ohut nahka ja pehmeä cashmerevuori tekevät käsineistä erittäin miellyttävät ja pehmeät kädessä.

  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • Kosketusnäytöllä toimivat nahkakäsineet
  • Neulosvuori 55% cashmerea ja 45% villaa
  • Eurooppalaista käsityötä
  • Varren pituus peittää ranteen

Ruskea miesten nahkahanska lämpimällä neulosvuorilla. Klassinen käsine kolmella käsin ommellulla koristeompeleella sopii ajattomaan tyyliin. Kosketusnäytöllä toimivat 

Karvalampaannappa on kauniin kiiltävää ja joustavaa. Ohuesta ja hyvin pehmeästä nahasta käsityönä valmistetut käsineet mukautuvat käden muotoon ja liikkeisiin. Käsineiden kuuluukin aluksi istua käteen hyvin napakasti.

Käsineessä on kämmenpuolella käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. Kosketusnäyttöominaisuus perustuu nahkan sähkönjohtavuuteen. Nahka on käsitelty siten, että ihon sähkö läpäisee sen. Käsittely tekee nahasta hiukan mattapintaisen. Tässä käsineessä kosketusnäyttönahkaa on käytetty koko kämmenessä.

Neulosvuori on 55 % cashmerea ja 45 % villaa. Näiden kahden luonnonkuidun neulos on pehmeä ja lämmin. Luonnonmateriaalina villa ja cashmere myös hengittävät hyvin ja omaavat hyvät kosteusdensiirto-ominaisuudet. 

Käsineet on ommeltu koneompeleisella step-saumalla. Siro step-sauma on vaativa saumatyyppi ja sen osaavatkin vain parhaat ompelijat. 

Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois käsin ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Käsineiden valmistuksessa nahat pystytään hyödyntämään tarkoin, joten hukkamateriaalin määrä on hyvin minimoitua.

Huom. Jotkut paksulla panssarilasilla suojatut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.

Nahan oikea väri näkyy parhaiten valkoista taustaa vasten olevassa kuvassa.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto