Kaunis naisten lämminvuorinen nahkakäsine, jossa useita kiinnostavia yksityiskohtia.

+ 4 kuvaa lisää
+ 7 kuvaa lisää

ADELE Lambnappa TAUPE Cashmere blend

ADELE-Lambnappa-TAUPE-55%Cashmere45%Wool-6
145,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Kaunis naisten lämminvuorinen nahkakäsine, jossa useita kiinnostavia yksityiskohtia.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • Neulosvuori 55% cashmere 45% villaa
  • Lampaankarvareunus
  • Sivussa vetoketjuhalkio
  • 5 koristeniittiä ranteessa

Käsityönä valmistetut käsineet ovat pehmeät ja mukavat käyttää. Kauniin kiiltävä lampaan nappa- eli pintanahka muotoutuu käteen sopivaksi. Kauniit yksityiskohdat tuovat lämmitäviin käsineisiin ripauksen extraa.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-01

Oikein mukavat hanskat. Toimituksessa kesti 2päivää. Asiakaspalveluun ei tarvinnut olla yhteydessä.

Kirjoittaja: 2020-09-30

Oma koko oli loppuunmyyty, mutta tilasin tästä käsineestä mittatilaushansikkaat hivenen pidemmillä sormilla ja olen kyllä tyytyväinen.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote: