Samettisen pehmeästä peuran nahasta valmistetut kevyet käsineet.

+ 3 kuvaa lisää

AINO Deer BLACK Unlined

AINO-Deer-BLACK-Unlined-6
125,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Samettisen pehmeästä peuran nahasta valmistetut kevyet käsineet.

Peurannahkaa Nahan pinnassa on kaunis rakenne. Peurannahka on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten, joten sitä käytetään useissa vuorittomissa käsineissä. Suomesta saatavan peurannahan määrä on hyvin rajoitettu, joten täydennämme valikoimaa Yhdysvalloista saadulla peuralla.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Samettisen pehmeästä peuran nahasta valmistetut kevyet käsineet.
Käsineissä on käytetty suomalaista peuranappaa, jonka tiiviys tekee siitä unelman pehmeää. Se myös kestää hyvin hankausta ja kovempaakin käyttöä ja on siksi loistava materiaali käsineissä. Tämä käsine on vuoriton, joten tämän nahan tuntee ihanasti iholla ja se on myös todella kevyt kädessä.
Varren pituus on n. 2,5 cm, eli se peittää juuri ranteen, mutta on silti lyhyt malliltaan ja menee hyvin kevyenä käsineenä. Kämmenselän puolella on kolme koristeommelta, jotka tuovat käsineeseen klassista koristetta. Ranteen puolella on myös pieni halkio, jonka ansiosta käsine on helppo pukea käteen. Käsineeseen on koneommeltu käsityönä sisäsauma, joka tekee siitä kauniin siron kädessä.
Käsineiden valmistuksessa on käytetty vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää. Siinä nahasta venytetään pois ylimääräinen venyvyys ja jätetään mukautumisvara. Tämä takaa käsineille täydellisen istuvuuden eivätkä ne venähdä pitkänkään käytön jälkeen.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: