Koko perheen rukkanen, joka sopii sekä naisille että miehille. Rukkasessa on sivukaistaleen ansiosta reilummin tilaa sormille, joten tämä rukkanen on erityisen lämmin. Lämmin turkisvuori takaa lämmön kovillekin pakkasille.

+ 1 kuvaa lisää
+ 4 kuvaa lisää

ALEX Lambnappa BLACK Lambfur

ALEX-mitten-Lambnappa-BLACK-Lambfur-M
159,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Koko perheen rukkanen, joka sopii sekä naisille että miehille. Rukkasessa on sivukaistaleen ansiosta reilummin tilaa sormille, joten tämä rukkanen on erityisen lämmin. Lämmin turkisvuori takaa lämmön kovillekin pakkasille.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Vuorina lammasturkista
  • Ulkopuoli etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • Kolme koristeommelta kämmenselässä
  • Kuminauha ranteen puolella lisäämässä istuvuutta
  • Materiaalit saatu ruokatalouden sivutuotteena
  • Eurooppalaista käsityötä

Koko perheen rukkanen, joka sopii sekä naisille että miehille. Perinteinen lammasturkisrukkanen. Lämmin rukkanen, jossa on reilusti tilaa sormille. Tämä rukkanen sopii kaikista kovimmillekin pakkasille.

Tämän mallin mitoitus on tarkoitettu vastaamaan nimenomaan tarvetta tilavalle rukkaselle. Rukkasessa on kiila kämmenen ja kämmenselän kappaleiden välissä. Rukkaseen saa tarvittaessa mahtumaan sormikkaat.

Käsityönä valmistettu rukkanen laadukkaista materiaaleista kestää vuodesta toiseen!

Koot S-L

Valikoimastamme löytyvät myös sirommat rukkaset. Katso koko rukkasvalikoima Naisten rukkaset ja Miesten rukkaset-kategorioista.


Reviews

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote