Etiopian karvalampaan nappa Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta Vuoriton Varren pituus 0,6" (n.1cm) Driver-malli Kämmenselässä Swarovski-kristalli koristeet Painonappi kiinnitys Step-sauma Koneommeltu käsityönä Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä Valmistettu Euroopassa Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka
+ 1 kuvaa lisää

ALEXANDRA Lambnappa BLACK Unlined

ALEXANDRA-Lambnappa-BLACK-Unlined-6
159,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

 • Etiopian karvalampaan nappa
 • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
 • Vuoriton
 • Varren pituus 0,6" (n.1cm)
 • Driver-malli
 • Kämmenselässä Swarovski-kristalli koristeet
 • Painonappi kiinnitys
 • Step-sauma
 • Koneommeltu käsityönä
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka
Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Kauniit ja sirot Etiopian karvalampaan nahasta valmistetut käsin koneommellut ajokäsineet tuovat pientä säihkettä arkeesi. Nahka on ohutta, joustavaa ja pehmeää, joten se tuntuu iholla todella miellyttävältä. Käsine on myös vuoriton, joka tuo siihen lisää keveyttä. Käsineessä on myös step-sauma, joka tekee käsineestä kauniin siron kädessä. Kämmenselässä on painonappikiinnitys, joka lisää istuvuutta ranteeseen. Kämmenselästä löytyy myös ihanat Swarovski- kristallit, jotka tuovat käsineeseen hienostunutta koristetta olematta kuitenkaan liian räväkkä. Käsineet ovat valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä takaa hyvän istuvuuden, koska ylimääräinen venyvyys on venytetty käsin pois nahasta, mutta siihen on kuitenkin jätetty varaa muotoutua käyttäjän käteen.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-06

Nätti ja yksinkertaisesti kauniit yksityiskohdat. sopii oikeastatan kaiken kanssa.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote: