Peurannahkainen naisten talvikäsine, jossa lämmin cashmerevuori.

+ 3 kuvaa lisää
+ 6 kuvaa lisää

ALICE Deer ORANGE 100% Cashmere

ALICE-Deer-ORANGE-100%Cashmere-6,5
159,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Peurannahkainen naisten talvikäsine, jossa lämmin cashmerevuori.

Peurannahkaa Nahan pinnassa on kaunis rakenne. Peurannahka on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten, joten sitä käytetään useissa vuorittomissa käsineissä. Suomesta saatavan peurannahan määrä on hyvin rajoitettu, joten täydennämme valikoimaa Yhdysvalloista saadulla peuralla.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Peurannahkaa (alkuperämaa: Yhdysvallat)
  • Neulosvuori 100% cashmerea (neulosvuori valmistettu Italiassa)
  • Vastasauma
  • Kolme koristeommelta kämmenselässä
  • Kuminauha ranteessa lisäämässä ranteen napakkuutta
  • Varren pituus n. 5cm eli peittää ranteen
  • Valmistettu käsityönä

Peurannahka on suosittu materiaali talvikäsineisiin. Pehmeä ja lämmin nahka muotoutuu käyttäjän käteen sopivaksi.

Vuorimateriaalina 100% cashemere on ylellisen pehmeää ja lämmintä.

Käsineiden täydellisen istumisen varmistamiseksi ne on valmistettu käyttäen vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää. Pöytäleikkausmenetelmää käyttäen, leikkurimestari käsittelee jokaisen nahan erikseen. Siinä nahasta venytetään pois ylimääräinen venyvyys jättäen siihen sopiva mukautumisvara. Tämä takaa käsineille sen täydellisen istuvuuden, josta Sauson käsineet ovat olleet tunnettuja jo lähes vuosisadan.

Nahka kestää usein käytössä pidempään kuin neulosvuorit, jonka vuoksi vuorin pystyy tarvittaessa vaihtaa uuteen. Näin käsineen käyttöikä pitenee entisestään.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote