Etiopian karvalampaan nappaa

Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta

Vuorimateriaali 55% cashmere, 45% villa

Varren pituus 2" (n.5cm)

Nahkasolki Koristeommel päällispuolen keskellä

Vastasauma

Koneommeltu käsityönä

Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä

Valmistettu Euroopassa

Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

+ 2 kuvaa lisää

ALMA Lambnappa IRON GREY Cashmere blend

ALMA-Lambnappa-IRON GREY-55%Cashmere45%Wool-6
145,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Etiopian karvalampaan nappaa

Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta

Vuorimateriaali 55% cashmere, 45% villa

Varren pituus 2" (n.5cm)

Nahkasolki Koristeommel päällispuolen keskellä

Vastasauma

Koneommeltu käsityönä

Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä

Valmistettu Euroopassa

Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Etiopian karvalampaan nahasta valmistetut käsineet tuovat kylminä keleinä lämpöä paleleviin käsiisi. Nahka on materiaalina joustavaa, pehmeää ja hyvin muotoutuvaa. Tästä syystä käsine onkin erittäin miellyttävä kädessä. Käsineessä on vastasauma ja se on malliltaan hieman sporttisempi, joten se sopii hyvin myös rennompaan pukeutumiseen. Käsineessä on cashmere-villasekoitevuori, joka lämmittää ihanasti käsiä ja on kuitenkin hengittävä. Cashmere tuo vuoriin lämpöä ja pehmeyttä ja villa tekee siitä kestävämmän. Käsineessä on nahkasolki, jossa on säädettävä kiristys painonapeilla. Tämä tuo käsineeseen lisää istuvuutta ja lämmöneristystä. Kämmenselän keskellä on koristeommel, joka tuo käsineeseen hienovaraista koristetta olematta kuitenkaan liian räikeä. Käsineet ovat valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä takaa hyvän istuvuuden, koska ylimääräinen venyvyys on venytetty käsin pois nahasta, mutta siihen on kuitenkin jätetty varaa muotoutua käyttäjän käteen.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: