Etiopian karvalampaan nappanahkaa Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta Vuoriton Half finger-malli Varren pituus 0,5" (n.1cm) Pisaranmuotoisia perforointeja Kämmenselkä kaarettuun muotoon ommeltu Resori ranteessa Step-sauma Koneommeltu käsityönä Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä Valmistettu Euroopassa Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka
+ 3 kuvaa lisää
+ 6 kuvaa lisää

ANASTASIA HF Lambnappa SILVER/BLACK Unlined

ANASTASIA HF-Lambnappa-SILVER/BLACK-Unlined-6
89,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

 • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
 • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
 • Vuoriton
 • Half finger-malli
 • Varren pituus 0,5" (n.1cm)
 • Pisaranmuotoisia perforointeja
 • Kämmenselkä kaarettuun muotoon ommeltu
 • Resori ranteessa
 • Step-sauma
 • Koneommeltu käsityönä
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka
Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Lyhyt half finger- mallinen Etiopian karvalampaan nahasta valmistettu käsine, joka sopii kaikenlaisiin tyyleihin. Nahka on pehmeää ja unelman kevyttä ja tässä vuorittomassa mallissa sen tunteekin ihanasti iholla. Ja tässä mallissa ei tarvitse huolehtia sormien pituudesta! Käsine on lyhyt ja ranteen puolella on kuminauha, jonka lisää käsineen istuvuutta. Koristeina käsineessä on suloisia pisaranmuotoisia perforointeja ja kämmenselän puolelta käsine on kaarrettuun muotoon ommeltu. Kämmenen puolella on myös painettu SAUSO- logo. Käsine sopii keveytensä takia hyvin lämpimiin säihin sekä ajokäsineeksi. Nämä sopivat myös täydellisesti viimeistelemään räväkämmänkin lookin! Käsineet ovat valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä takaa hyvän istuvuuden, koska ylimääräinen venyvyys on venytetty käsin pois nahasta, mutta siihen on kuitenkin jätetty varaa muotoutua käyttäjän käteen.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: